Citește în 2 min 06 Jul 2016

Fit cu Answear și World Class

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

campanie world class

 

Filosofia brandului nostru spune că o ținută glam se asortează cel mai bine cu un stil de viață activ. Din această cauză, vă propunem următorul concurs organizat în colaborare cu partenerii noștri World Class.
Concursul se desfășoară în perioada 7 Iulie – 5 August. Premiile constau în 30 de vouchere care oferă acces timp de 7 zile consecutive, la oricare din cluburile World Class, excepție făcând W by World Class și World Class Downtown.

Pentru a putea participa la acest concurs, singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să achiziționați unul din produsele sport de pe site-ul nostru. Pentru a vă ușura munca, am realizat o pagina dedicată. Lista produselor o puteți accesa folosind următorul link: https://answear.ro/p/speciale/colectii-sport-worldclass.html. În urma achiziției, la sfârșitul concursului, adică pe 5 August, partenerii World Class o să primească o lista cu toate persoanele care au cumparat minim un produs sport. Ei o sa extraga aleatoriu 30 de castigatori si inca 5 rezerve in cazul in care persoanele castigatoare nu o sa raspunda.

Principalele branduri cu produse sport care intră în această categorie sunt: Nike, Adidas, Under Armour, New Balance, Reebok și Asics.

Regulamentul complet al concursului, procedura de acordare a premiilor cât și alte detalii cu privire la concurs, le puteți găsi accesând link-ul de aici.

În 2000, World Class deschidea la Bucureşti primul centru de wellness. În 13 ani, compania a înfiinţat sau a încheiat parteneriate cu mai multe cluburi atât din capitală, cât şi din alte oraşe din ţară: Cluj, Timișoara, Constanța, Bacău, Iași, Ploiești, Pitești, Craiova.

Centrele World Class oferă acces în sălile de Gym, Aerobic, Cycling şi Relaxation Area&SPA, punând la dispoziţia membrilor săi cele mai noi şi moderne servicii de pe piaţă. World Class este locul în care se descoperă sănătatea, prin intermediul exerciţiilor fizice.

Sub motto-ul “Excelenţă în personal training” World Class a creat echipa celor mai buni traineri personali din România, care îi ajută pe clienţii săi să înţeleagă importanţa antrenamentelor regulate, a nutriţiei echilibrate şi a unui stil de viaţă sănătos.

Mult succes!

Citește alte articole