Citește în 2 min 19 Sep 2017

5 tipuri de genți must have!

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Câte genți ai acum în garderobă? Și câte porți de fapt?

Deși avem tendința să aglomerâm șifonierul și sertarele cu genți în toate modele, mărimile și culorile, de fapt, doar 6 tipuri ar fi suficiente astfel încât să ne asigure funcționalitatea oricărei ținute.

  1. Geanta cu baretă lungă / Geanta poștaș

Potrivită oriunde și oricând, o geantă cu baretă lungă este perfectă pentru zilele aglomerate când sunt multe drumuri de făcut și când avem nevoie de mâini libere. Singurul ei dezavantaj poate fi totuși că nu este prea mare și că nu încape un laptop A4 în ea.

Vezi toate gențile cu baretă > 

2. Geanta de sală

Pantofi sport, colanți, tricou, prosop – poate în prima faza ai crezut că îți poți lua echipamentul de sala în geanta de zi cu zi însă totuși sunt cam multe de înghesuit într-un singur loc. Alege o geantă usoară, sport, care te va motiva pentru a da 100% la sala de sport.

Vezi toate gențile sport > 

3. Geanta office

Geanta de birou este cu sigurantă printre cele mai folosite accesorii ale unei femei. Pentru ca o vei folosi zi de zi, alege o geantă mare de calitate. eventual din piele, care să reziste cât mai mult timp. Și pentru că suntem din ce în ce mai des în mișcare și putem lucra din birou sau de la cafenele, orientează-te către o geantă în care încape un format A4. Așa vei știi sigur că laptopul tău va putea fi transportat ușor și în sigurantă.

Vezi toate gentile potrivite pentru birou > 

4. Clutch-ul

După birou sau în week-end, mergem la evenimente la care trebuie să avem o ținută impecabilă, accesorizată obligatoriu de o geantă plic. Aceasta poate fi purtată discret pe umăr sau ținută în mână.

Vezi toate modelele de genți tip plic > 

5. Rucsacul

Atunci când pleci în excursie, în concediu, este mai simplu și mai comod să alegi să porți harta, ochelarii de soare, telefonul, aparatul foto și alte mărunțișuri într-un rucsac în loc de o geantă.

Vezi toate modelele de rucsacuri > 

Citește alte articole