Citește în 3 min 14 Apr 2015

Despre cele mai fericite sosete din lume

Autor: Dominika M
Timp de citire 3 min

3

Sunt zile in care nu stii cu ce sa te imbraci si zile in care parca nu ai vrea sa te mai imbraci.

Toate hainele par la fel, nimic nou, diferit, care sa ne ridice morarul.

Pornind de la zile ca acestea, doi prieteni suedezi au avut intr-o dimineata o viziune. Ce-ar fi daca primul lucru pe care il punem pe noi – in unele cazul ciorapii, in altele indispensabilii…depinzand de la persoana la persoana 🙂 – ar fi cel mai vesel si indraznet lucru din outfitul nostru? Pentru ca stim – buna dispozitie incepe de pe dedesubt.

Astfel au creat brandul Happy Socks, in fiecare an lansand peste 100 de noi modele de sosete optimiste si chiloti in asntimentul lor 🙂 Si cum noi inainte cercetam si dupa aceea credem, va recomandam urmatorul experiment.

Incercati sa inlocuiti timp de 2-3 zile, clasicele sosete in culori terne de alb, bej, grej, gri, negru si variatiuni pe aceeasi tema, cu niste sosete colorate, vesele, pe alaturi cu forme geometrice. Doar este verificat ca terapia prin culori functioneaza! Iar cubismul un curent apreciat si inca actual.

Pe langa faptul ca Happy Socks contribuie la zambetul tau si al celor din jur la vederea lor, ele sunt si foarte calitative. Comparativ cu alte sosete, ele raman moi si fine dupa mai multe spalari si nu se decoloreaza nici nu se scamoseaza. Deci faci si economie 🙂

Preferatele noastre sunt modele Paisley, pentru intalniri cu uber staif si Dots, pentru zilele in care iti e mai greu sa te iei in serios.

Iar pana cand o sa se lanseze noile modele din 2016, va lasam cu shootingul de mai jos, creat special pentru toti cei care doresc sa adauge ceva colorat si condimentat in garderoba lor.

 

10

11

8

4

9

1

2

5

7

12

6

Citește alte articole