Citește în 3 min 16 Dec 2022

I can and I will – ai curajul să fii diferită

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

În momentele dificile este important să rămâi hotărâtă, să ai încredere în intuiția ta și să crezi în abilitățile tale. Reguli? Uneori e mai bine să le încalci, să nu mai dai chiar tot ce poți atunci când nu merită, să-ți stabilești propriile reguli ale jocului. „I can and I will” – repetă aceste cuvinte alături de Answear.LAB.

Ești acasă, după o seară de întâlnire cu prietenii. Ai un pahar de prosecco în mână, te-ai întins pe canapea și te simți ca o adevărată regină a vieții. Nu-ți pasă dacă rochia ta se potrivește perfect, dacă se șifonează sau lasă la iveală prea mult din coapsă. Este timpul și viața ta. Într-o clipă, vei merge mai departe cu un pas încrezător, fără să-ți pese de reguli.

Dacă respecți toate regulile, pierzi toată distracția.

 

I can and I will – noua colecție Answear.LAB

Atunci când lansează noi colecții, brandul Answear.LAB lansează o conversație cu toate femeile și le convinge să fie curajoase și îndrăznețe în urmărirea planurilor și viselor lor, le încurajează să nu le fie teamă să-și confrunte ideile cu realitatea. Nu vă lăsați demoralizate doar pentru că cineva are o viziune diferită asupra vieții decât voi. Nu ar trebui să vă fie frică să faceți greșeli. Dacă te-ai săturat din suflet de frica ta, de incertitudinea ta, de dificultatea în a lua decizii, răspunde la întrebarea: ce ar face persoana care vrei să fii în locul tău?

În colecția I can and I will ne lăsăm imaginația să zboare și reflectăm la curaj, autosuficiență și încredere în sine. Imaginați-vă că luați decizii pe cont propriu, fără să dați explicații nimănui sau fără să cereți permisiunea cuiva. Îți urmezi intuiția fără remușcări, faci ceea ce este valoros pentru tine. Îți dai seama de propriile dorințe și nu-ți face griji pentru oamenii care încearcă să te tragă în jos…

Strălucește după propriile tale reguli

I can and I will – spune-ți asta în oglindă când vrei să te îmbraci cu un costum roz din satin. Colecția Answear.LAB a fost pregătită având în vedere petrecerile fastuoase de Crăciun și Revelion, în timpul căruia te poți simți elegantă și sexy și totuși să fii relaxată. Materialele strălucitoare lucrează în tandem cu croieli care îmbrățișează silueta și nuanțele profunde de roz, verde sticlos și negru intens ies în evidență în nopțile reci de decembrie. Elementele cheie din aceste ținute sunt bijuteriile: îndrăznețe, distinctive și fenomenale pentru a atrage atenția. Acaparează toate privirile!

Citește alte articole