Citește în 3 min 06 Jan 2023

She is magic – încântare, încredere și inspirație

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Aceasta nu este o poveste despre femei obișnuite. Cea mai recentă colecție Answear.LAB descrie fiecare femeie ca fiind o sursă de inspirație, punându-și sufletul și inima în joc în fiecare proiect pe care îl începe. Originală, magică și misterioasă în același timp, femeia este ceea ce mută munții din loc atunci când este nevoie.

Crede în magie

În cele mai scurte zile ale anului, când suntem însoțiți mai des de întunericul nopții decât de soare, este mai ușor să ne întoarcem către misterios, aparent de neatins, magic. Și tu crezi în magie? Amintește-ți că poți alege ca magia să intre în viața ta și să lași logica, materialul și lumea fizică pe plan secund. Totul depinde de tine! Acceptă magia, experimentează relația ta cu misterul iernii.

Dacă nu crezi în magie, nu o vei găsi niciodată.

Gândirea logică te ajută, dar uneori merita să acorzi atenție și vocii interioare. Poate că tocmai acesta este semnul de care aveai nevoie pentru a-ți asculta intuiția mai mult. Nu mai asculta de vocile neîncetate din mintea ta, lasă-te purtată de puterea intuiției tale, iar astfel se va face loc pentru noi experiențe magice.

Tu ești magia

Fii încântătoare și lasă-te și tu încântată de tot ce este în jurul tău! Colecția She is magic a fost creată pentru acele femei care nu se tem să folosească magia din jurul lor. Ele au voința de a schimba lucrurile în viața lor, sunt plini de speranță și dragoste, au încredere în intuiția lor – și, prin urmare, acceptă cu curaj orice le va aduce soarta în cale. Diversele obstacole, eșecuri și poticniri nu le sperie, ci mai degrabă le modelează caracterul și le îmbogățesc experiența de viață. Aceste femei au de ales și aleg întotdeauna în favoarea lor.

 

Este magie în sufletul ei

Foc în privirea ei.

Lasă puțină strălucire

Oriunde rătăcește.

Citește alte articole