În curând începe școala. Haine și accesorii de toamnă

12/08/20

Septembrie ne duce cu gândul la clopoțelul pentru începutul Anului Școlar! Dacă ai terminat școala cu mult timp în urmă, clopoțelul este acum înlocuit de notificările e-mail-urilor de la muncă. Perioada concediilor este pe sfârșite, se apropie momentul în care ne întoarcem cu toții la serviciu. Hai să descoperim împreună ce haine și accesorii sunt în tendințe în acest început de toamnă!

Finalul concediilor nu este cel mai plăcut eveniment, tocmai de aceea te provocăm să nu te întristezi și să te gândești la partea bună a lucrurilor: se schimbă sezonul, deci vei putea da un refresh garderobei tale! După atâtea rochii vaporoase și sandale de vacanță, a venit timpul să ne concentrăm pe ținute ”de oraș”. Propunerile noastre sunt în strânsă legătură cu vremurile adolescenței, atunci când începeam noul An Școlar, însă se potrivesc de minune și acum, la maturitate! Pentru un plus de energie pozitivă, haideți să ne amintim ce articole obișnuiam să ne luăm pentru începerea școlii și să le adaptăm timpului prezent.

Nelipsitul trening

Este deja cunoscut faptul că hainele sport nu se mai poartă doar la sală, ci acestea sunt foarte populare și în stilul streetwear. Mai confortabile ca oricând, treningurile brandurilor tale preferate se axează acum și mai mult pe materiale moi și în diverse variante: mai groase sau mai subțiri. De asemenea, hanoracele merg de minune cu blugi sau chiar și cu fustă! Hit-ul momentului în materie de haine sport este pastelul. Alege un hanorac în culori precum albastru deschis, lila, galben-crud sau verde-mentă pentru a fi în ton cu tendințele actuale!

Rucsacul – un accesoriu nu numai pentru școală

Rucsacul este o variantă de înlocuire a poșetei în primul rând datorită comodității: îți permite să ai mâinile libere întreaga zi, fără să îți lipsească lucrurile pe care trebuie să le porți cu tine la serviciu. Pe lângă utilitate, pune accent și pe design și alege un model care să îți aducă bucurie atunci când îl porți. În funcție de preferințele tale, există aceste 3 variante de rucsacuri, disponibile atât pentru moda feminină, cât și pentru cea masculină: cel clasic, posibil și din piele, ce poate fi foarte ușor asortat la ținutele casual și office. Acest model se bazează pe simplitate și culori neutre precum negru sau maro. Fanii stilului retro și streetwear pot opta pentru un rucsac foarte colorat sau chiar cu imprimeuri grafice sau din desene animate. Purtat în combinație cu denim, vei ieși în evidență în orice împrejurare! Al treilea model ce merită menționat este cel metalizat, minimalist sau într-o formă aparte. Acest rucsac ți se potrivește dacă vrei să fii mereu în ton cu ce se poartă și dacă îți place să atragi privirile cu ajutorul ținutelor tale.

Încălțăminte sport pentru noul sezon

Adidașii sunt universali și nu pot lipsi din garderoba de început de toamnă. În acest sezon se poartă foarte mult adidașii în cât mai multe culori sau modelele cu imprimeuri din desene animate.  Un at model foarte popular este Dad-sneakers, acei adidași foarte mari, old-school 😊. Pentru cei care preferă stilul minimalist, pantofii sport albi sau în combinație de alb cu negru sunt alegerea ideală!

Accesorii pentru cei mici care merg și la cei mari

Toți rămânem copiii în adâncul sufletului nostru, așa că nu ar fi rău să purtăm din când în când un accesoriu care să ne amintească de anii de școală! Șepcile erau nelipsite din ținutele școlarilor, de ce să nu le purtăm și acum? Un alt accesoriu pe care îl purtam când eram copii și îl putem purta și acum este ceasul, dar nu orice tip de ceas: se poartă din ce în ce mai mult ceasurile foarte colorate! Și nu în ultimul rând, ce ai zice dacă ți-ai lua o borsetă sau poate chiar o geantă de cosmetice? O poți folosi pentru a transporta obiectele de mici dimensiuni și poate și un pix stylish, marca Swarovski?

 

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear