Citește în 4 min 26 Jul 2020

Totul despre tricouri – ce modele nu trebuie să ne lipsească din dulap?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Care este vedeta stilului casual, întotdeauna? Tricoul, care ne însoțește de câteva decenii în cele mai multe ținute de-ale noastre. Îl tratăm nu numai ca un element de bază atemporal, ci și ca un articol stylish pentru ținutele de vară. Vezi în ce combinații poți să porți tricoul în acest sezon!

În ultimii 100 de ani, tricoul a avansat de la un articol vestimentar de luat pe dedesubtul cămășii pentru bărbați la un element de garderobă universal care uimește prin confortul său. Tricoul nu cunoaște vârsta sau genul purtătorului și nu se teme de controverse! Nu îl purtăm doar pentru că este la modă în fiecare sezon, ci și pentru că ne putem exprima părerile, hobby-urile sau dragostea pentru anumite segmente din artă: cinematografie, muzică, pictură, etc. Așadar, atunci când alegi un tricou, nu trebuie doar să urmezi tendințele, ci poți acorda atenție și modelelor care te atrag pe tine în special, sau care sunt legate de principiile și idealurile tale.

Care sunt cele mai trendy tricouri din acest sezon?

Ai fi zis că nu mai poate fi vreo mare descoperire într-un tricou. Totuși, o croială un pic mai deosebită poate crea o imagine de efect într-o secundă! La începutul acestui sezon, tricoul simplu fără mâneci – cândva un atribut al vedetei rock – a devenit un hit. Modelul fără mâneci a fost promovat de vedetele de top din Instagram. Acest tip de tricou este foarte lejer și se potrivește nu numai cu pantaloni scurți din denim, ci și cu modelele chinos.

Dacă vrei să ții pasul cu tendințele din acest an, nu uita de culorile la modă. Nuanțele pastelate de lavandă, mentă și albastru deschis arată excelent pe tricourile simple oversized.

Tricouri ce trebuie să existe mereu în dulapul tău

Este bine să urmărești din când în când tendințele sezoniere, dar trebuie să te bazezi și pe tricourile clasice pe care le poți purta indiferent de modă sau sezon. Cel mai important este tricoul alb simplu. Fie că alegi un model cu decolteu în V sau rotund, acesta este baza pentru multe ținute indiferent de stilul vestimentar. A avea câteva culori de bază nu este niciodată o greșeală atunci când vorbim despre tricouri. Nu te limita doar la tricouri albe, ci și bej, gri sau negru – acestea vor fi întotdeauna utile în garderoba ta. Logomania este un alt model care nu iese din tendințe în lumea tricourilor. Tricourile cu logo-ul Guess Jeans sau Levi’s au devenit un clasic. Să nu uităm de topurile cu imaginile unor trupe celebre sau care fac referire la lumea filmelor și serialelor. Tricourile de acest tip erau la modă în anii `80 și `90, iar în ultimele sezoane, pe valul nostalgiei, au triumfat din nou. Dacă ești fan al vreunui actor sau cântăreț celebru sau iubești un anumit serial/film, nu-ți fie teamă să-ți exprimi admirația și pe tricou!

Citește alte articole