Citește în 3 min 09 Oct 2019

ÎNCĂLȚĂMINTE TRENDY ȘI CĂLDUROASĂ – SOREL

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Dacă te-ai săturat să faci compromisuri între confort și modă, Sorel vine în ajutorul tău. Încălțămintea brandului este special concepută pentru a combate frigul și condițiile meteo nefavorabile, însă în același timp are un design armonios și în ton cu tendințele moderne. Nu trebuie să mai porți bocancii de trekking prin oraș, acum ai variante înlocuitoare!

În zilele friguroase, vrem, nu vrem, trebuie să schimbăm pantofii cu ceva mai călduros. Acest lucru nu trebuie să însemne renunțarea la stilul personal. Există încălțăminte călduroasă și feminină în același timp. Cizmele și ghetele Sorel au devenit foarte populare, însă brandul nu se oprește aici și surprinde în continuare cu multe modele îndrăznețe în fiecare sezon – produse potrivite nevoilor femeilor moderne, curajoase, care pășesc cu încredere pe pământ, indiferent de condițiile meteorologice ?.

Vezi oferta SOREL pe answear.ro >>>

Cum purtăm ghetele de zăpadă în acest sezon?

Avantajul ghetelor groase este păstrarea căldurii pentru o perioadă foarte lungă de timp. Prin urmare, dacă vă veți îmbrăca o dată cu acești bocăncei, nu veți mai dori să vă mai despărțiți de ei. De câteva sezoane, cizmele de zăpadă au încetat să mai fie asociate cu stațiunile alpine – astăzi le poți îmbrăca în oraș și să te bucuri de o ținută la modă. Modelul lor este foarte important – nu trebuie să ajungeți imediat la cizme de zăpadă cu blană extravagantă, pastrăm acele modele pentru la iarnă. Toamna, în schimb, purtăm modelele joase din materiale precum satin, metalizate și matlasate. Pe lângă culorile des întâlnite în oraș: maro, negru și gri, puteți alege și nuanțe pastelate sau argintii.

1.Cizme White Short Lace  2.Cizme Explorer Carnival  3.Cizme Out’n’About Puffy   4.Out’n’About Puffy Lace

Cizmele de zăpadă sunt universale și se potrivesc cu blugi strâmți, rochii tricotate și fuste în stilul anilor ‘60. Dacă nu doriți să atrageți toată atenția asupra încălțămintei, alegeți un palton maxi, care să echilibreze proporțiile ținutei. O altă opțiune este o geacă oversized matlasată sau o katană din denim căptușită cu lână. Confortabil și cu gust? Da, se poate!

Vezi oferta SOREL pe answear.ro >>>

Citește alte articole