Citește în 3 min 17 Oct 2019

Cele mai populare tendințe pentru iarna anului 2019/2020

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Este adevărat că suntem în plină toamnă, dar suntem precauți și deja ne pregătim pentru anotimpul rece. Vezi cele mai importante tendințe apărute pe podiumuri în acest sezon. Atenție! iarna 2019/2020 va fi colorată, întunecată pe alocuri, și cu siguranță diversă și frumoasă!

Blănuri, cojoace din piele și căciuli

Blănurile – nu neapărat acum, dar cu siguranță iarna. Aceste articole au stăpânit casele de modă precum Celine, Chanel și Marc Jacobs. Designerii oferă nu numai diferite variante de textură – blănurile la modă pentru iarna 2020 pot fi, de asemenea, legate la talie, cu fermoar sau complet desprinse, purtate neglijent pe umeri. Și dacă alegeți blană reperată, veți combina două tendințe împreună! În plus față de blană, ne concentrăm și pe șepci elegante și foarte elegante și cojoace din lână. Acesta din urmă va fi minunat cu rochii înflorate și cizme de piele.

1.Liu Jo   2.Red Valentino   3.Guess Jeans   4.Mango   5.Only

Accesoriul vedetă: pălăria

Căutați o alternativă la căciula tradițională? Pariați pe o pălărie! Iarna 2019/2020 va fi marcată de pălăria retro, cu o margine largă, care ar putea fi văzută chiar și la Chanel. Pălăria este un simbol al eleganței, iar în acest sezon se poate purta cu palton sau o haină în carouri, împreună cu o cămășă și eșarfă de mătase.

1.Guess Jeans   2.Medicine   3.Mango   4.Tommy Hilfiger   5.Roxy

În stilul anilor 80

Retro este încă în tendințe. De data aceasta vă ducem într-o călătorie nebună către anii 80, dar într-o versiune ceva mai glamour. În această iarnă vă veți îndrăgosti de mânecile bufante – rochiile cu acest element romantic vor ieși din anonimat de Revelion. Pentru zi, puteți alege paltoane și jachete cu umeri proeminenți. Pentru a sublinia în continuare silueta și a menține proporțiile în linie cu acel deceniu, evidențiați talia cu o curea lată, așa cum propune Gucci.

1.Rochie, Mango   2.Sacou, Medicine    3.Rochie, Guess Jeans   4.Palton, Mango   5.Palton, Levi’s

Gradina de iarnă

Chiar dacă totul va îngheța în curând, florile au șansa să supraviețuiască, cu condiția să le pui pe ținutele tale. Trandafiri, lalele, maci și orhidee pot fi văzute nu numai pe rochiile ușoare, ci și pe paltoane sau sacouri. Atât imprimeurile abstracte, impresioniste, cât și modele expresive pop-art sunt în top. Ce vei alege?

1.Geacă, Answear   2.Rochie, Trussardi Jeans   3.Rochie, Vero Moda   4.Sacou, Mango   5.Rochie, Answear

Punk madness

De data aceasta iarna va fi marcată de o rebeliune punk. Această tendință poate fi expusă prin pulovere, pantaloni din piele, catarame, dantelă neagră și jachete din piele. Vibe-ul punk din această iarnă se regăsește în foarte multe colecții, inclusiv în cele ale designerului Vivienne Westwood. Miuccia Prada promovează bocancii masivi, iar pantalonii din piele reprezintă elementul central al casei de modă Alexander McQueen. Ai multe de ales!

 

Citește alte articole