Citește în 3 min 10 Sep 2018

Manifest Your Style – Colecția ediție limitată Answear!

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Atunci când există pasiune și perseverență, rezultatul nu poate fi decât un real succes! Manifest Your Style este fructul colaborării dintre Answear și Oskar Podolski – un artist desăvârșit: graphic designer, pictor, arhitect și nu în ultimul rând un tipograf a cărui primă și mare iubire rămân literele!  Colecția te va uimi cu siguranță, ea nu încurajează moda monotonă, ci dimpotrivă –  pune accent pe creativitate și susține libertatea de exprimare a fiecăruia dintre noi.

Dacă te regăsești în aceste cuvinte, colecția este pentru tine, pentru omul curajos și curios, cu un sistem propriu de valori și care nu se teme să își trăiască viața exact așa cum își dorește!

Contrastul puternic dintre explozia de negru intens și alb strălucitor, expresivitatea și design-ul sloganurilor neconvenționale exprimate prin filtrul lui Oskar Podolski sunt elementele principale care marchează unicitatea colecției Manifest Your Style. Potrivită pentru toate gusturile, colecția reunește tot ceea ce te reprezintă, de la tricouri oversized și hanorace până la colanți cu elemente grafice, șosete, borsete și căciuli, exact ce ai nevoie pentru toamna aceasta.

Mesajul transmis este clar și concis, articolele fiind presărate cu sentimente orbitoare de putere, independență și rebeliune. Ideea principală a acestei colaborări este aceea de a încuraja oamenii să își exprime creativ individualitatea și să nu le fie teamă să-și depășească limitele în fiecare zi!

Pentru prezentarea colecției au fost alese 5 modele superbe, fiecare reprezentând un ideal de frumusețe diferit: Adam Kaszewski, Paweł Lewandowski, Aleksandra Korytowska, Yaritz Reyes și Karolina Niczyporuk.

Diversitatea lor sugerează puterea fiecăruia dintre noi de a-și exprima liber personalitatea. Modelele alese au devenit fashion icons chiar sub ochii noștri, așa că nu este de mirare că prezența lor a maximizat efectul colecției Manifest Your Style.

Portofoliul de prezentare a fost realizat în colaborare cu Karol Grygoruk – un fotograf iremediabil îndrăgostit de meseria sa ce vine mereu cu o abordare originală a fotografiei. Locația ședinței foto este o veche fabrică de trabucuri din Cracovia situată într-o zonă industrială dezafectată, rezultatele fiind wow!

Stilul neobișnuit al sesiunii fotografice –  realizată numai în alb/negru – sugerează caracterul de ediție limitată al colecției. Manifest Your Style îmbină armonios aceste două culori, la care se adaugă multe elemente grafice.

Lansarea colecției va avea loc în curând, iar rezultatul te va uimi cu siguranță.

 

Stay tuned!

Citește alte articole