Citește în 3 min 15 Jul 2021

Mix & Match – O nouă interpretare a hainelor sport

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Tricouri, pantaloni scurți, colanți, hanorace și seturi de trening – e timpul să fie purtate într-o nouă versiune. Vezi propunerile noastre de ținute sport care pot fi purtate zi de zi, nu numai la sală.

Tendințele nu au fost niciodată mai permisive ca acum – putem combina stiluri diferite, să depășim barierele impuse de codurile vestimentare și să oferim o nouă interpretare hainelor sport. Așadar, un set de trening nu mai este potrivit doar pentru antrenamente sau zilele leneșe de stat acasă, pantalonii scurți pot fi purtați atât la o tură de bicicletă cât și la birou și topurile sport se potrivesc în mai multe ocazii, nu doar când pleci la alergat. Combină stilurile, brandurile sport cu cele premium și experimentează: moda este de partea ta!

Pentru femei: stilul sport-chic

Poți merge la sală în haine sportive, dar le poți purta și cu multe alte ocazii. Cum să încerci combinații mai îndrăznețe? În primul rând, combină piesele sport cu clasicele garderobelor precum blugii, cămășile, sacourile sau fustele simple. Poartă o cămașă sau un sacou oversize peste bustierele sportive și a topurilor cropped. Puteți combina un astfel de top scurt cu pantaloni de trening, pantaloni scurți sau cu alte articole precum blugii casual sau modelele la modă (neapărat cu talie mai înaltă). Urmând tendințele din ultimele sezoane, poartă pantaloni scurți și jambiere cu pantofi cu toc înalt și o fustă evazată cu adidași, mixând inteligent stilul nonșalant cu eleganța feminină.

Pentru bărbați: stilul sportiv reinterpretat

Poți adăuga mai multă relaxare stilului tău de zi cu zi. Cum să faci asta? Articolele sport sunt perfecte pentru a le combina cu cele clasice. Începe stilizarea cu un tricou sportiv – combină-l cu un costum informal sau un sacou casual. Poartă pantalonii de trening și pantalonii scurți cu o cămașă, un trench simplu sau chiar un sacou. Un amestec de diferite texturi de materiale este de dorit, astfel încât să poți include și elemente din denim în ținuta ta. Nu îți fie teamă să cauți alternative și să testezi combinații noi – ce zici de o cămașă cu guler purtată sub un hanorac? În cele din urmă, nu uitați de încălțămintea sport: adidași sau sandale. Acestea pot fi purtate cu ușurință într-o mulțime de combinații. Șepcile sunt un element de succes în ținutele de vară, mai ales combinate cu elemente ușor elegante precum un sacou informal. Amintește-ți, de asemenea, că hainele în culori puternice și expresive merg de minune în combinație cu nuanțe de alb, negru, bleumarin, bej și gri.

Citește alte articole