Citește în 4 min 31 Jul 2021

Mix & Match – ținute pentru excursiile de vară

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

La munte sau pe marginea unui lac străveziu? Zilele lungi de vară și locurile ce așteaptă să fie explorate în natură te așteaptă pentru recreere! Pregătește-ți ținutele potrivite pentru drumețiile pe care le planifici în perioada aceasta.

Când planifici o excursie în natură nu e îndeajuns doar să urmărești traseul și să îți asiguri bunurile de consum, ci trebuie să pui accent și pe hainele pe care le vei îmbrăca, pentru a-ți asigura confortul necesar, astfel încât singura ta grijă să fie aceea de a te relaxa și de a te simți bine.

Iată ce articole de îmbrăcăminte și încălțăminte ar trebui să ai pregătite pentru drumețiile de vară:

Tricoul – arma secretă de supraviețuire în orice condiții

Tricoul este absolut necesar în zilele de vară! Un tricou este baza oricărei ținute pentru excursii în aer liber. Purtat singur sau în asociere cu un hanorac sau jachetă, când întâlniți condiții meteorologice nefavorabile, acesta vă garantează confortul. Dacă nu vă place să vă interesați foarte mult despre ce e la modă, alegeți modele albe simple dovedite – cu sau fără inscripții; puteți combina cu ușurință orice pantalon și hanorac la un tricou alb simplu. Mai mult, țesăturile deschise la culoare sunt o opțiune ideală pentru zilele fierbinți, deoarece reflectă razele soarelui și nu atrag căldura.

Pantalonii scurți – confortul universal

Nu contează dacă intenționați să faceți drumeții, să vă relaxați lângă un lac feeric sau să vă plimbați în sălbăticie nesfârșită – puteți practica toate activitățile preferate în pantaloni scurți funcționali! Alegeți dintre pantalonii scurți în stilul Indiana Jones – cu o curea în talie pentru o potrivire maximă, buzunare ascunse și tehnologie de uscare rapidă, sau pantalonii de trening simpli, scurți. Trendsetterii pot alege, de asemenea, pantaloni de ciclism, scurți și flexibili, până la genunchi, care nu restricționează mișcarea.

Încălțămintea – eroul drumețiilor

Aici, cazul este simplu – pantofii aventurierului trebuie să fie confortabili și stabili. Prin urmare, luăm în considerare doar pantofii sport cu talpă antiderapantă, absorbție adecvată a șocurilor și un model care susține piciorul foarte bine. Un avantaj suplimentar va fi tehnologia de circulare a aerului, care se va dovedi utilă mai ales în timpul orelor lungi de drumeții. Rețineți, dacă preferați să vă plimbați pe un teren nu foarte solicitant, puteți înlocui adidașii de exterior cu sandalele sport. Numai confortul tău contează, așa că nu te teme să le combini cu șosete, dacă preferi astfel de combinații ?

Citește alte articole