Citește în 2 min 29 Sep 2016

Nou concurs – Brandul tau preferat este…?

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

concurs voucher answear

Si pentru ca odata cu venirea toamnei sarbatorim peste 200 de branduri de top in portofoliul answear, ne-am gandit ca nici nu puteam gasi un moment mai prielnic pentru o invitatie la concurs.

Vrem sa aflam care este brandul vostru preferat, brandul de la care v-ati lua toate produsele si de care nu v-ati plictisi niciodata. Brandul de top pe care l-ati purta cu mandrie in fiecare zi si care v-ar oferi cea mai buna stare de spirit.

Noi, colegii din redactia answear incercam sa desemnam brandul nostru preferat de aproape un an si inca tot nu am reusit. Insa suntem aproape deoarece am reusit sa realizam totusi un Top 3 🙂 Care este acesta? Il vom dezvalui dupa ce si voi ne veti spune care este brandul vostru preferat.

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la postul de pe Facebook, sub forma de link, de ex: http://answear.ro/p/tommy-hilfiger-315-b.html  si vei fi automat inscrisa in concurs pentru un voucher de 300 ron, pe care il poti folosi pana pe 31 decembrie la cumparaturi din brandul tau preferat de pe answear.ro 🙂 O sa poti sa iti alegi fie o pereche de botine seducatoare, o rochie de seara seducatoare,  un pardesiu gros sau poate chiar o haina de blana artificiala, trendul acestui sezon racoros 🙂

Perioada concursului este 29 Septembrie – 9 Octombrie, iar castigatorul va fi anuntat si aici, pe blog dar si pe pagina oficiala de Facebook, pe 12 Octombrie.

Regulamentul campaniei este disponibil aici >>>

Iar inspiratia o gasiti la pagina dedicata brandurilor de top, adica chiar aici >>> http://answear.ro/marca.html

Update 12 oct: Felicitari castigatoarei concursului, Natalia Nanty! Sa iti cumperi cat mai multe produse din brandul tau preferat – Vero Moda!

Citește alte articole