Citește în 2 min 13 Sep 2016

Noua colectie GIGI HADID X TOMMY HILFIGER

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

aug_espots__wsw_-spw_hdr

Gigi Hadid este modelul momentului. Mai cunoscuta decat ingerii de la Victoria’Secret si mai bine platita decat modelele iconice, Gigi cunoaste in momentul de fata culmile succesului in moda si celebritate.

Astfel, o colaborare cu un designer de top era doar o chestiune de timp. Si, cand un brand celebru se asociaza cu o vedeta de top, colectia respectiva devine hitul sezonului. Doamnelor si domnilor, vorbim despre Gigi Hadid X Tommy Hilfiger >>>

Cu inspiratii militare dar si navy, ultima colectie a designerului american Tommy Hilfiger se adreseaza femeii moderne, ce asteapta cu entuziasm primava si toamna show-urile de moda din capitalele lumii pentru a vedea trendurile sezonului viitor. Intr-o nota pe alocuri sport, pe alocuri casual chic, produsele din aceasta colectie pastreaza discretia si rafinamentul cu care designerul de top ne-a obisnuit pana acum.

In colectia capsula TOMMY X GIGI veti regasi:

 rochii diafane

♥ pantaloni ce luuuuuungesc picioarele 🙂

♥ bluze si camasi ce pun talia in evidenta

♥ pulovere catifelate

♥ genti in trend

♥ esarfe feminine

Combinate, toate cele de mai sus creeaza un stil informal dar cu un rafinament care va face diferenta unei tinute de calitate.

Desi vara s-a terminat, colectia TOMMY X GIGI este cel mai bun pretext pentru a o purta in suflet dar si pe noi, in tot sezonul tomnatic. De fiecare daca cand vom purta o anumita piesa cu influenta navy, vom simti briza marii mai aproape.
Stilul Tommy Hilfiger este descris ca unul tineresc, quality, cu puternice influente americane si astfel, o colectie impreuna cu supermodelul Gigi Hadid a intrat perfect pe podiumurile de la New York Fashion Week.

Astfel, daca macar o data in viata ti-ai dorit sa fii un supermodel american, colectia GIGI HADID X TOMMY HILFIGER te poate transpune usor in visul tau.

Vezi toate piesele din colectia Tommy Hilfiger>>> 

gigi hadid x tommy hilfiger tommyxgigi1-1 tommyxgigi

Citește alte articole