Citește în 3 min 25 Jan 2019

Orient Express – Pregătește-te de aventură cu noua colecție marca ANSWEAR!

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Îți este dor de primăvară? Atunci hai cu noi într-o călătorie spre țările calde din orient – ținutele din noua noastră colecție te vor transpune direct în celebrul Orient Express!

Deși mai sunt căteva săptămâni până la primăvară, cu ajutorul modei începem să o simțim tot mai aproape. Colecția de primăvară Orient Express by ANSWEAR dă startul numărătoarei inverse până la primele zile cu peste 15°C. Călătorește alături de noi prin orient înconjurată de nuanțe calde de beige, albastru, violet și portocaliu. Motivele folk domină colecția, totul este ca un dans al florilor orientale, al animalelor exotice, îmbinate cu elemente din culturile arabe.

Ce vei descoperi în colecția Orient Express?

Dorințele tuturor trendsetterilor vor fi îndeplinite. Colecția este aliniată trendurilor actuale: rochii în stil cămașă, bluze vaporoase cu motive boho, acestea fiind un tribut adus anilor `70. Moda din acea perioadă revine în lumina reflectoarelor și în acest sezon. Esența colecției va fi redată din detalii: inserții din dantelă, franjuri și pliuri.

1.Rochie   2.Bluză   3.Rochie   4.Top   5.Rochie

1.Rochie   2.Fustă   3.Rochie   4.Fustă   5.Rochie

Adepții stilului casual vor fi și ei încântați de ceea ce oferă Orient Express. Pe lângă articolele ușor haute-couture, colecția cuprinde și bluze basic din bumbac, rochii și topuri tricotate sau chiar pantaloni de trening adaptați stilului casual.

1.Cardigan   2.Palton   3.Rochie   4.Top   5.Rochie

1.Bluză   2.Bluză   3.Top   4.Bluză   5.Bluză

Deși se bazează pe cele mai hot trenduri, noua colecție poate aduce un plus oricărui stil. Elementele basic pe care le ai în garderobă se combină perfect cu cele din Orient Express. La o cămașă albă adaugi un cardigan cu imprimeu oriental, un pulover simplu îl poți combina cu o fustă plisată în carouri, pe sub geaca ta de piele poți adăuga o bluză vaporoasă din Orient Express. Există zeci de combinații fashion potrivite pentru ținutele de zi cu zi.

1.Rochie   2.Pulover   3.Top   4.Cămașă   5.Bluză

1.Rochie   2.Palton   3.Pulover   4.Pantaloni   5.Cămașă

 

Citește alte articole