Citește în 3 min 17 Jan 2019

2019 – Modă. 4 Trenduri de care te vei îndrăgosti!

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

 

Moda nu poate fi decât din ce în ce mai spectaculoasă. 2019 readuce la viață câteva tendințe de care te vei îndrăgosti din nou cu siguranță. Citește articolul și află de ce ținute ne vom bucura anul acesta!

Deși mai sunt încă 2 luni de iarnă, merită să te uiți peste prezentările colecțiilor pentru sezonul primăvară-vară 2019 și să îți faci o idee despre ce se va purta anul acesta. Urmărind știrile din modă și marii influenceri ai lumii, îți vei da seama mult mai ușor de direcția pe care o vor lua trendurile în acest an. Dacă vrei să fii printre primii care dau startul unui trend, fii cu ochii pe cei din lumea modei și adaugă-ți deja câteva articole fresh în garderobă!

Snake print

Animal print-ul nu va fi dat la o parte nici anul acesta. Dacă leopardul s-a bucurat de lumina reflectoarelor în a doua parte a anului trecut, 2019 va fi în totalitate despre pielea de șarpe. Te vei bucura de acest print în nuanțe de gri, roșu sau beige și nu numai pe pantofi sau geantă. Revistele de modă vor promova printul de șarpe și pe bluze, rochii vaporoase sau pantaloni cigarillos. Cel mai apreciat styling de anul acesta va fi combinația de articole snake print cu accesorii neutre, mai ”liniștite”.

1.Curea Mango    2.Rochie Liu Jo    3.Borsetă Answear    4.Cămașă Only

Nostalgia

Fie că ți-e dor de adolescența din anii ’90, sau poate că ai o deosebită admirație pentru moda retro din anii ’60, te vei bucura și anul acesta de influența vremurilor trecute. Toate trendurile ce au făcut senzație la un moment dat, revin cu mândrie și anul acesta. Printre cele mai populare articole nostalgice amintim sneakerșii cu talpă ortopedică, pantalonii din raiat (Da, exact, pantalonii preferați din anii de liceu!), bluze de trening și tricouri cu diverse printuri.

1.Liu Jo    2.Tommy Jeans   3.Diesel    4.Tommy Jeans

Jeanșii prespălați

După perioada de glorie a modelului ”mom’s jeans” și a celor bleumarin, a venit momentul pentru cei prespălați, decolorați integral sau doar pe anumite porțiuni. Poți urmări colecțiile noi prezentate de Isabel Marant, vei vedea cum denimul decolorat este de-a dreptul venerat anul acesta! Fuste, geci din denim și jeanși, toate vor fi în trend în sezonul primăvară-vară 2019. Surprinde-i pe cei din jur și fii printre primele care poartă jeanșii prespălați ?

1.Calvin Klein Jeans    2.Levi`s    3.Pepe Jeans    4.Tommy Jeans

Modă sustenabilă

În vremurile noastre se pune foarte mult accent pe reducerea impactului activităților noastre asupra mediului și foarte mulți influenceri/companii/designeri se implică fie activ fie prin donații în campanii de protejare și conservare a mediului.

Lumea modei s-a alăturat și ea domeniilor care pun accent pe sustenabilitate. Există tricouri fabricate din materiale reciclate sau din bumbac organic. Același lucru se întâmplă și cu accesoriile, tot mai multe bijuterii sunt create din deșeuri reciclabile. Nu mai este nevoie să reamintim de hainele de blană, care încep să piardă foarte mult teren în fața celor artificiale.

1.G-Star Raw    2.Pepe Jeans    3.Diesel    4.G-Star Raw

Citește alte articole