Citește în 3 min 02 Apr 2020

Paște 2020 – Cum sărbătorim acasă?

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Paștele 2020 va fi diferit de toate celelalte. Vezi câteva trucuri despre cum să îți petreci vacanța de Paște cu bucurie și entuziasm, în ciuda circumstanțelor dificile.

Știm deja că Paștele din acest an va fi semnificativ diferit de cele anterioare. Totuși, nu trebuie să ne  pierdem spiritul de sărbătoare! În ciuda tuturor dificultăților, Paștele trebuie să fie un moment de bucurie, reflecție și pauză de la toate lucrurile neplăcute care ni se întâmplă. Petrece-l așa cum ți se potrivește, apreciază-i pe cei dragi și bucură-te de natura înflorită prin cumpărarea unor buchete proaspete de flori prin care să-ți înfrumusețezi casa. Simte-te festiv și prin haine! Mai jos găsești câteva sfaturi despre cum să te îmbraci pentru Paște 2020, chiar dacă vom sta acasă. Culori vesele, fanteziste și mult accent pe confort!

În culorile primăverii

Dacă nici acum nu ai scăpat de hainele groase de iarnă, a venit timpul să îți iei rămas bun de la toate nuanțele de gri. Ca în fiecare an, primăvara ne întoarcem la pasteluri luminoase și însorite. Galben, roz pal, corai, albastru, verde mentă sau fistic sunt culorile cele mai dorite din acest sezon. Poartă-le în accesorii și bijuterii și, de asemenea, pe haine (chiar dacă este un tricou sau un hanorac obișnuit, casual). Culorile de primăvară aduc o stare de bine și de pace, de care avem nevoie mai ales acum.

bluză, Guess Jeans | cămașă, Answear | tricou, Mango | sacou, Mango | fustă, Answear

Eleganța de zi cu zi

Fă ceva deosebit în aceste zile libere diferit față de cele anterioare! A sta acasă nu trebuie fie egal cu a sta în pijamale toată ziua. Sărbătește Paștele printr-o ținută care să te facă să te simți bine când te uiți în oglindă! Pune-ți o rochie cu buline sau înflorată, imprimeuri foarte la modă în această primăvară. Dacă ieși la plimbare în proximitatea locuinței, înlocuiește jacheta sport cu o haină elegantă. O ținută festivă este ceea ce-ți va permite să supraviețuiești vremurilor dificile și să subliniezi unicitatea zilelor de primăvară. Dacă până acum te-ai îmbrăcat doar pentru ceilalți, să ai un outfit plăcut pentru cei cu care te întâlnești, este timpul să schimbi această gândire – îmbracă-te pentru tine!

cămașă, Polo Ralph Lauren | cămașă, Guess Jeans | trench, Vero Moda | rochie, Marciano Guess | pantaloni, Armani Exchange

Accesorii care definesc stilul tău

Să nu uităm de accesorii. Poartă cu bucurie balerini, sandale cu tocul pătrat și adidași de primăvară. Lasă-te fermecată de gențile în culori suculente – o poșetă de calitate poate rezista foarte multe sezoane dacă este întreținută corespunzător, așa că nu te teme să faci o investiție într-o geantă de vară, în culori deschise. Cât despre bijuterii, accesoriile potrivite vor salva întotdeauna o ținută de la monotonie. Poartă curele, cercei, brățări, însă fii atentă să respecți un anumit echilibru, să nu ajungi în situația de ”prea mult”.

poșetă, Answear | sandale, Answear | cercei, Mango | curea, Pinko | portofel, Joop! 

Citește alte articole