Citește în < 1 min 24 Jun 2016

Reinterpretarea iei romanesti de la brandurile de top

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire < 1 min

Ia, element de baza in portul popular, isi sarbatoreste ziua in fiecare an pe data de 24 Iunie., odata cu sarbatoarea Sanzienelor. Inca de acum 3 ani, de cand ia a redevenit populara, avand chiar o zi dedicata acesteia, din ce in ce mai multe vedete si celebritati au inceput sa o adopte in tinute. Chiar si marii designeri ce participa la Paris Fashion Week sau London Fashion Week s-au simtit inspirati de elementele ce se regasesc cu mandrie pe panza topita, material traditional specific romanesc din care ia este realizata.

Creatiile marilor designeri bineinteles au inspirat si brandurile de serie sa adopte elementele si croiul specific romanesc in creatiile lor, astfel incat astazi va putem arata o vasta selectie de modele ce reinterpreteaza traditionala ie. Croielile sunt lejere, materialele romantice iar simplitatea modelelor accentueaza personalitatea celei care o poarta.

De ce sa optezi pentru o bluza cu inspiratii folclorice?

♥   pentru ca vara, cand temperaturile sunt foarte ridicate, este alegerea ideala

♥   pentru ca se potriveste atat la o tinuta office cat si la una casual

♥   pentru ca arata la fel de  de cool cu o pereche de sneakers, Birkenstock sau espadrile

Iar in continuare, vezi ce ti-au pregatit brandurile de top de pe answear in materie de design de produs inspirat din portul traditional romanesc:

Click si vezi toate modele de ie >>>

 

Citește alte articole