Citește în 3 min 12 May 2016

Rochia de seara scurta. O alternativa sexy si comoda pentru evenimentele speciale

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

rochie de seara scurta

In ultima perioada, la evenimentele de seara precum nunti, botezuri sau alte aniversari in cadrul unei locatii festive, predomina tinutele ce includ o rochie de seara. Rochia de seara este eleganta si spectaculoasa insa prezinta alte dezavantaje – este incomoda, se danseaza foarte greu in ea iar de multe ori nu gasim lungimea potrivita si necesita ajustari. Are prea multe paiete, prea multa dantela iar cele mai frumoase sunt deja cumparate de alte persoane de la eveniment.

Asa ca, prognozele stilistilor answear sunt ca in 2-3 ani se va reveni  la rochiile midi si mini pentru evenimente speciale.

De ce? Iti lasam mai jos o lista de motive pentru care o rochie eleganta scurta este de multe ori mai recomandata decat o rochie lunga:

♥  La evenimentele speciale, mireasa trebuie sa fie in centrul atentiei – printr-o rochie lunga si pompoasa este posibil sa eclipsezi atat mireasa cat si rudele ei apropiate (mama sau nasa)

♥  Intr-o rochie lunga sigur te vei impiedica minim o data – de ce sa-ti strici seara si sa fii atenta la fiecare pas?

♥  Altii te vor calca pe rochie – si nici asta nu este prea placut

♥  Desi ai o pereche superba de pantofi, acestia nu se vor vedea

♥  O rochie lunga este memorabila si cu siguranta nu o vei mai putea purta in viitorul apropiat

Asa ca, pe principiul less is more, sfatuitorii in moda si stil, recomanda in majoritatea cazurilor o rochie cu lungimea de maxim pana la genunchi in care sa te simti bine si sexy. Cu siguranta va fi o investitie eficienta, intrucat o vei mai putea purta si la alte ocazii si accesoriza in mai multe feluri.

Va lasam mai jos cu o selectie cu rochii de seara scurte de la branduri de top, in care cu siguranta vei straluci la bratul partenerului si apoi pe ringul de dans <3

Vezi toata selectia noastra pentru rochii de seara >>>

rochie seara scurta large_img_686310 large_img_607069 large_img_573051 large_img_442493 large_img_380655 large_img_124855 rochie de seara scurta

 

Citește alte articole