Citește în 2 min 08 Jun 2016

Rochiile florale – o incantare vizuala

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Specifice garderobei de vara, rochiile cu imprimeu floral nu trebuie sa lipseasca din dulapul tau. Le indragim pentru ca sunt intotdeuna in trend, pentru ca pot avea destinatii multiple si pentru ca sunt atat de usor de asortat! Si, nu in cele din urma, ceea ce ne place cel mai mult la rochiile inflorate este starea optimista si zambetul pe care il oferim privitorilor atunci cand suntem imbracate intr-o rochie cu un imprimeu vesel si multicolor. Rochiile inflorate sunt acelea care te binedispun vara, indiferent daca pe cer soarele straluceste sau este mai inorat. Daca este o zi de vacanta sau o zi de mers la servici.

In functie de accesorizarea lor, rochiile cu flori pot servi foarte bine unei tinute de birou sau unui outfit informal, tocmai bun de purtat in week-end sau in vacanta.

Daca le vei accesoriza cu o pereche de sandale cu toc, cu o geanta de piele si cu un sacou, vei avea tinuta perfecta pentru o zi de vara la birou.

rochie tommy hilfiger

Iar daca le adaugi o pereche de papuci Birkenstock si o pereche de ochelari de soare, vei fi complimentata pentru look-ul cool si fresh pe care l-ai abordat in vacanta.

outfit_1

 

Atat in varianta lor lunga cat si in varianta scurta,  rochiile florale de vara prefera in acest sezon ca si imprimeuri, macii si frunzele de palmier.

Ca si reguli de a o asorta, le avem pe urmatoarele:

♥  rochia inflorata se accesorizeaza doar cu lucruri uni, pentru a evita un look prea incarcat

♥  materialul face diferenta – o rochie inflorata dintr-un material foarte subtire nu va putea fi putata la birou

♥  rochia inflorata nu se poarta niciodata cu dres

 ca si hair styling, opteaza pentru niste bucle lejere

♥  un make-up nude este alegerea perfecta

Iar in continuare, va lasam in compania unei selectii de rochii inflorate, care cu siguranta va vor deschide apetitul de shopping. Click si vezi toate modelele >>> 

 

Citește alte articole