SIMPLY MODERN – o colecție modernă pentru a începe o nouă decadă

17/01/20

Noua colecție ANSWEAR prezintă climatul de modernitate demn de începutul noului deceniu. Pariază pe simplitate – trăiește pur și simplu Simply Modern!

Simply Modern este prima colecție ANSWEAR din acest an, care combină simplitatea croielilor cu sofisticarea stilurilor. Nu există decorații inutile aici – colecția capsulă inspirată de industrialism se concentrează în primul rând pe forma asimetrică, simplitatea materialelor și jocul culorilor. O paletă neutră uniformă de culori pe bază de negru, alb, nuanțe de bej și măsliniu, este amestecată cu imprimeuri grafice expresive.

Vezi întreaga colecție >>>

Cămașă | Rochie

Simply Modern captivează cu simplitate și, în același timp, încurajează femeile să impresioneze mai mult prin personalitate decât prin haine. Toate acestea se datorează materialelor de cea mai bună calitate utilizate de designerii ANSWEAR, principale fiind bumbacul organic și țesăturile naturale. Materialele curg lin în jurul siluetei, iar mânecile bufante sau liniile asimetrice vă permit să creați o ținută puternică și expresivă. În această colecție, femeile vor găsi ținute perfecte pentru job și nu numai: cămăși oversized, legate în talie și pantaloni lejeri, rochii supradimensionate cu o croială modernă sau pulovere confortabile. Simply Modern a fost completată cu accesorii geometrice, minimaliste – genți și cizme care se potrivesc de minune cu articolele vestimentare din colecție.

Pantaloni negri | Geacă neagră

Cămașă | Colanți negri | Pantaloni kaki

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear