Citește în 4 min 09 Nov 2023

Cum se poartă cămășa oversized?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Hainele largi asigură un confort aparte, de aceea sunt preferate de foarte multe femei. Cămășile supradimensionate se potrivesc oricui, indiferent de siluetă și formă a corpului. În plus, acestea pot fi purtate în foarte multe combinații și ocazii. Citește articolul și inspiră-te pentru viitoarele tale ținute!

Cămașa oversized: idei de styling

Cămașa cu croi larg este un articol de luat în vedere când îți pregătești o înnoire a garderobei deoarece poate fi purtată în foarte multe combinații. Majoritatea femeilor cred că o cămașă largă este un simbol al ținutelor de birou. În ciuda aparențelor, acest tip de cămașă are un mare potențial pentru a obține un look fabulos în foarte multe ocazii. Cămașa oversized transformă o ținută feminină și elegantă adăugând o notă de nonșalanță datorită croiului său larg. Cămașa albă este cel mai șic și versatil articol vestimentar. Alegând un astfel de model, oferi prospețime ținutei și evidențiezi subtil culoarea pielii tale, mai ales dacă este ușor bronzată.

Un model de cămașă largă cu dungi va condimenta orice ținută. Poți alege și cămășile colorate sau cu un alt model, dacă dungile nu sunt printre favoritele tale. Cămașa oversized va pune în valoare fiecare styling, de la cel cu elemente sportive până la cel cu mult bun gust și feminin. Va fi o bază pe care poți construi o ținută aparte potrivită atât de zi, cât și de seară. În plus, cămășile supradimensionate pot fi purtate tot timpul anului.

Cum porți o cămașă oversized? Depinde de ocazie și de preferințele tale în materie de modă. Desfăcută sau închisă cu toți nasturii, arată la fel de bine. Un tiv subțire îți va echilibra proporțiile, dar poți adăuga un tiv mai lat dacă vrei să oferi o notă de eleganță. Cămașa oversize iubește, de fapt, stilul casual. Acest articol vestimentar clasic iubește compania oricărei croieli de pantaloni din denim sau piele. Accesoriile pe care le adaugi pot fi mai puternice, facând ca întreaga ținută să fie spectaculoasă.

Stilul scandinav se bazează pe simplitate. Cum poartă, totuși, oamenii din această parte a lumii cămașa oversized? O asociază de cele mai multe ori cu o pereche de pantaloni largi și un top lejer pe sub cămașa oversized desfăcută sau, dacă vor să obțină o notă de senzualitate, adaugă un detaliu aparte, cum ar fi stilettos și o fustă scurtă. Cămașa oversized poate fi și legată într-un nod în partea de jos pentru un look mai original. Este un lucru mic, dar poate adăuga personaliate oricărui styling.

Unde poți purta o cămașă supradimensionată?

Să nu ne ascundem: cămașa supradimensionată este perfecta mai ales pentru sezonul estival. Aceasta merge cel mai bine purtată peste un costum de baie, o rochie de vară sau peste pantaloni scurți și un body. Modelele mai lungi pot fi folosite chiar și ca o rochie mini sau jachetă. Este o îmbrăcăminte multifuncțională, așa că va fi foarte utilă în bagajul tău de vacanță.

Totuși, cămașa oversize este foarte potrivită și pentru ținutele tale de zi cu zi. O porți purta desfăcută peste un top scurt sau un tricou, iar în sezonul rece adaugi o geacă din piele, un palton sau chiar vestă. O opțiune interesantă este să porți cămașa chiar și peste un hanorac. În egală măsură, cămașa merge și pe dedesubt, în combinația cu hanoracul. Asocierea neconvențională a cămășii cu alte articole vestimentare ne va face să încetăm odată pentru totdeauna să o asociem exclusiv cu stilul office.

Cămășile supradimensionate pentru femei nu numai că arată grozav în diverse ținute, dar au și un efect pozitiv asupra siluetei feminine. Să porți ceva larg în partea de sus este o alternativă foarte potrivită pentru momentele în care vrei să te simți confortabil, iar aspectul final nu va afecta deloc feminitatea look-ului tău. O cămașă oversize va completa numeroase stiluri, așa că merită să alegi un produs de bună calitate, care să reziste la foarte multe purtări. Acest articol clasic cu o notă modernă îți va transforma complet garderoba.

 

Citește alte articole