Citește în 4 min 22 Apr 2024

Stilul rock în centrul atenției. Cum se poartă geaca de piele

Autor: Cristina
Geaca de piele
Timp de citire 4 min

Stilul rock revine în centrul atenției în trendurile vestimentare. Este momentul să îți exprimi personalitatea rebelă purtând geaca de piele Ramones emblematică și câteva accesorii în același ton. Creează ținute statement cu acest item versatil, mereu la modă.

Din acest articol vei afla:

  1. De ce este jacheta de piele elementul esențial dintr-o tinută rock?
  2. Cum se poartă geaca de piele;
  3. Ce accesorii se potrivesc cu geaca de piele;
  4. O jachetă neagră de motociclist este singura opțiune?

Geaca de piele – un element de styling clasic dintr-o ținută rock

 Geaca de piele a apărut în anii 1950 și a fost rapid preferată de motocicliști. Ca atare, a fost văzută ca un articol de îmbrăcăminte care susține stilul rebel. De-a lungul timpului, designul ei a evoluat până când, la un moment dat, a devenit una dintre cele mai îndrăgite haine de exterior ale muzicienilor rock. Pielea elegantă neagră reflectă perfect caracterul melodiilor ale acestei epoci.

.

În zilele noastre, jacheta de piele a revenit în tendințe într-o formă ușor schimbată. Printre modelele de geci disponibile în prezent, se găsesc atât gecile de piele clasice, cât și cele simple, în culori pastelate. Dacă vrei să îți exprimi personalitatea prin intermediul hainelor, geaca de piele este un item must have.

Pentru a sublinia cât mai bine stilul rock în ținuta ta, alege o geacă de piele cu ținte. Dacă vrei să ieși în evidență din mulțime, alege un model cu o grafică puternică pe spate sau pe lateral. Asortează o jachetă de piele cu o pereche de blugi clasici de damă, sigur ai măcar o pereche în garderoba ta. Și nu uita să adaugi și o pereche de botine. Botinele sau cizmele din piele adaugă un plus de stil și atitudine.

Styling cu geaca de piele pentru diferite ocazii

Geaca de piele poate face parte dintr-o ținută rock, dar acest lucru nu trebuie să fie o regulă. Această piesă vestimentară poate fi extrem de versatilă. Poate competa cu succes o ținută de primăvară dar poate fi purtată și peste o rochie elegantă. Este de asemenea, o alegere ideală pentru o plimbare romantică în parc, într-un weekend răcoros.

Geaca de piele este purtată și în timpul verii. Chiar dacă este cald în timpul zilei, seara, această geacă lejeră poate fi purtată peste o bluză subțire.

Dacă plănuiești o seară în oraș cu prietenii, alege o ținută versatilă, unde jacheta de piele nu este item-ul principal.  De exemplu, îți poți compune ținuta alegând o fustă de damă Medicine și un crop top din bumbac cu imprimeu. Nu uita de bijuterii, poți alege cercei, coliere sau inele suprapuse.

Jacheta neagră de motociclist – un item clasic, mereu la modă

Geaca de piele Ramones este un item clasic în materie de vestimentație. Pe piață, multă vreme au fost disponibile doar variante de geci negre de piele. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece negrul are o alură specială. În primul rând, subțiază silueta, apoi oferă un plus de eleganță unei ținute.

Marele avantaj al acestei geci este versatilitatea. Jacheta de piele neagră poate fi purtată cu orice. De la fuste din denim până la pantaloni de costum sau rochii elegante. Rochiile Pinko, de exemplu, pot arăta spectaculos asortate cu o geacă neagră din piele cu ținte. Doar trebuie să te asiguri că adaugi ținutei accesoriile potrivite, cum ar fi o pereche de pantofi stiletto din piele. Un plic minimalist poate adăuga de asemenea, o notă de eleganță. Și nu uita de bijuteriile care se potrivesc cu o ținută plină de atitudine.

Gecile din piele bej – subtilitate și eleganță într-un singur look

Geaca de piele nu trebuie să fie neapărat neagră. Desigur, merită să ai acest item clasic în garderoba ta, dar în timp este bine să adaugi culori alternative colecției tale. Jachetele de piele bej sunt un exemplu care ar merita puse pe listă. Poți găsi foarte ușor un model într-o nuanță caldă bej deschis, care s-ar potrivi la o mulțime de stiluri. De asemenea, această piesă vestimentară este și un item în trend.

Culoarea bej face parte din paleta culorilor pastelate. Ca atare, arată foarte bine în combinație cu haine albe. Totodată, bejul este des asociat cu albastru. Alege o pereche clasică de blugi, un tricou alb și o jachetă de piele bej și ai obținut o ținută potrivită pentru întîlnirea cu prietenii.

Jacheta de piele maro – o alegere pentru cei îndrăzneți

Culoarea maro este foarte apropiată de bej. Totuși, foarte multe persoane evită să poarte geci în această nuanță, deoarece maroul închis pare mai dificil de asortat într-o ținută. Ca și geaca de piele bej, cea maro poate fi integrată la fel de ușor în vestimentație. Negrul, nuanțele pământii sau chiar albastrul sunt culori care arată foarte bine în combinație cu o geacă de piele maro.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește alte articole