Citește în 4 min 26 Apr 2021

Summer Trends 2021 – Tendințele verii în moda pentru bărbați

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Nu lăsa tendințele verii să te ia prin surprindere! Aruncă o privire la hiturile sezonului, culorile de top și hainele și accesoriile care te vor ajuta să petreci această vară în stil mare! Iată cele mai importante tendințe în moda bărbătească pe care le observăm în acest sezon.

Cele mai la modă culori pentru vara 2021

Bărbații nu se tem de culori! Sezonul estival va fi dominat de culori optimiste, datorită cărora vei ieși din mulțime. Ne concentrăm în primul rând pe diferite nuanțe de pastel, de la roz la violet, terminând cu albastru și bej. Dacă vrei ceva mai puternic, alege culorile neon: lime, lămâie, oranj – în acest sezon le folosim în toată garderoba, nu numai în colecțiile sportive. Aceste culori arată minunat pe sacouri, cămăși minimaliste, hanorace și pantaloni chino.

Vara ta trebuie să aibă pantaloni scurți și cămașă

Nu trebuie neapărat să le porți în această combinație (deși specialiștii recomandă acest duo de succes); Este important să se încadreze în garderoba ta de vară. În acest sezon, pantalonii scurți tip Bermude sunt la foarte mare căutare – largi până la genunchi, cu un indiciu de farmec retro, bermudele au apărut pe podiumurile Gucci, Dolce & Gabbana, Jacquemus și nu numai. Cheia este să alegi încălțămintea potrivită (de exemplu, o pereche de adidași albi și șosete colorate sau sandale sport) și să îți iei în partea de sus ceva la fel de potrivit. Combinăm bermudele cu hanorace pastelate, tricouri clasice sau polo sau cămăși lejere – ultima opțiune fiind descoperirea acestui sezon. Cămașa nu se mai identifică cu stilul de birou – în versiunea oversize, cu un model hawaian sau imprimeu retro, devine un element la modă și în acest stil nonșalant.

Workwear

Și din moment ce am menționat ținutele de birou, este clar că, după un an de pauză, ne-au lipsit sacourile și cămășile care revin acum într-o nouă versiune. Ne concentrăm pe croiala oversize – pantalonii și sacourile largi creează o ținută ușoară, de vară. Nu ne este frică să ne inspirăm din moda anilor 1970, așa că punem mult accent și pe denim (cămăși, geci sau jeanși). Culorile dorite sunt cele deschise.

Confort nu numai în vacanță

Pentru fanii confortului, avem vești bune – seturile de trening rămân în topuri mai mult timp. Combinăm pantalonii din tricot moale cu o geacă de blugi și ne concentrăm pe hanorace în cele mai la modă culori și imprimeuri (printre care amintim motivele psihedelice sau imprimeurile florale) și pe tricouri oversize. În această vară, treningul va căpăta un nou sens: pantaloni scurți tip bermude din  tricot și cu un hanorac moale într-o culoare simplă vor deveni ținuta ta preferată pentru această vară. Completăm stilul cu sandale sportive sau Dad Sneakers și o șapcă de baseball.

Citește alte articole