Citește în 2 min 15 Apr 2020

Super Mario & Levi’s – o super colecție!

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Îți amintești jocul în care un instalator italian a salvat o prințesă prinsă într-un castel din Regatul Ciupercilor? În această primăvară, Super Mario a revenit, de această dată în uimitoarea colecție Levi’s. Pregătește-te pentru o excursie în copilărie!

 

Dacă ai fost un fan al jocului Super Mario, cu siguranță vei fi încântat de noua colaborare dintre Levi’s și Nintendo, care vă va duce în lumea nostalgică a anilor 90. Multe culori și personaje cunoscute încă din copilărie sunt elemente caracteristice ale colaborării dintre cele 2 mari companii. Colecția de primăvară Levi’s include toate personajele din seria de jocuri Super Mario, pornind de la însuși Mario, urmat de Luigi, Yoshi și Prințesa Peach. Modelele îndrăznețe și colorate de pe tricouri, tricouri, blugi și accesorii te vor face să zâmbești cu gândul la amintirile nostalgice din deceniile anterioare.

“Shigeru Miyamoto este eroul meu de design. Când am jucat pentru prima oară Super Mario – un joc video despre aventurile unui instalator italian, creat de o minte genială japoneză – mi-a tăiat respirația. Combinația de retro cu simț al umorului a fost o inspirație grozavă. Sunt convins că jocul Super Mario crește creativitatea și stimulează imaginația”, spune Jonathan Cheung, vicepreședinte senior al Design Innovation la Levi Strauss & Co.

Elementele individuale din colecție vă permit să creați seturi atractive sau să creați stilizări interesante, cu accente puternice, sub formă de patch-uri cu ciuperci, monede și steluțe, toate fiind elementele prezente în jocul Super Mario. Levi’s vine în întâmpinarea fanilor săi cu o colecție colorată cu umor, care va câștiga în special inimile copiilor din anii 90, deși chiar și generațiile tinere își vor găsi ceva pe placul lor!

Vezi colecția aici >>>

Citește alte articole