Tendințe AW20 în moda masculină

16/09/20

Domnilor, este timpul să dați un refresh garderobei! Am pregătit pentru voi o scurtă prezentare ale celor mai populare tendințe din moda masculină din sezonul toamnă-iarnă 2020 pentru ca prezența voastră să fie impecabilă în perioada ce urmează.

Costumul – nu numai pentru birou

Costumele și sacourile, în special, sunt elemente permanent prezente în moda masculină. În sezonul toamnă-iarnă 2020, ne concentrăm pe croieli personalizate, așa cum promovează Givenchy sau Dolce & Gabbana. Costumele, sacourile și pantalonii chino adaugă un farmec tineresc întregului aspect, mai ales dacă îți completezi ținuta cu adidași.

În carouri

Acest imprimeu la modă domină nu numai moda femeilor – apare și în propunerile pentru ținutele bărbaților. Imprimeul clasic este o opțiune perfectă pentru toamnă, care va fi apreciată atât de adepții stilului minimalist, cât și de cei mai îndrăzneți. Modelul simetric în carouri poate fi purtat pe sacouri, cămăși din flanelă și chiar pe … seturi de trening. Pentru a urma tendințele, alegeți între nuanțe de gri, negru, albastru și bej.

E timpul pentru denim

Pragmaticii au acum motive să fie fericiți – denimul din acest sezon apare în forma sa clasică inspirată de vechii clasici americani. Blugii drepți, jachetele largi și cămășile din denim pot fi arsenalul tău de modă nu numai pentru toamnă și iarnă, ci și pentru anotimpurile următoare. Fanii futurismului și a modei extravagante pot opta pentru seturi de denim asemănătoare uniformelor de lucru – neapărat în nuanțe de alb, crem și albastru deschis.

Culorile neutre

Pentru cei ce se plictisesc repede de atmosfera gri și mohorâtă de toamnă, culori deschise și neutre au revenit în tendințe. Mizăm pe bej, gri deschis, maro și ocru, nuanțe care ne vor aduce înapoi amintiri de vară. Contrar aparențelor, cu ajutorul culorilor neutre puteți crea stiluri moderne, de designer. Secretul este în detalii: pariați pe croieli originale, straturi multiple și accesorii interesante.

 

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear