Citește în 4 min 16 Sep 2020

TENDINȚE AW20 în moda feminină

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Schimbarea anotimpului înseamnă și schimbarea tendințelor: ne bucurăm de influențe extravagante, inspirate din trecut, ce vor aduce un plus de energie pozitivă zilelor gri de toamnă și iarnă. Vezi care sunt hainele și accesoriile care vor domina moda din acest sezon!

La costum

Indiferent dacă încă mai lucrezi de acasă sau nu, trebuie să ai în garderobă un costum office: acela care va funcționa atât pentru o zi de muncă obișnuită cât și pentru un eveniment elegant. În toamna și iarna acestui an ne concentrăm pe combinații inedite și reinterpretarea clasicului. Iar când am spus de combinații inedite, nu am glumit! Cea mai căutată ținută în acest sezon va fi sacoul cu pantaloni scurți, la care poți adăuga o jachetă de piele pe deasupra sau o bluză din piele ecologică pe sub sacou. Fă-ți curaj și bucură-te de AW20!

În carouri

Nu există sezon rece fără carouri, asta este clar. AW20 ne aduce în lumina reflectoarelor carourile în nuanțe de bej, maro, negru, gri sau chiar și verde-închis, culorile extravagante fiind păstrate pentru alte imprimeuri.  Poți purta cu mândrie carouri pe orice: pantaloni, palton, fuste sau cămăși. Decizia îți aparține.

Ce punem pe deasupra?

Paltonul „statement” înseamnă că acesta oferă caracterul distinctiv al unei ținute: trebuie să fie original, să se identifice printr-un detaliu caracteristic: o culoare altfel, sau o croială care nu se întâlnește prea des în moda stradală. Acest sezon aparține paltoanelor statement! Cu cât este mai extravagant, cu atât mai bine – merită să te răsfeți cu un guler supradimensionat sau o linie a umerilor puternic conturată. O altă tendință promovată pe podiumuri este mantia. Purtând paltoanele lungi care înconjoară silueta creând un aspect elegant, te vei simți ca o prințesă din epoca medievală sau îți vei aminti de Harry Potter și Hogwarts. Dacă sunteți în căutarea unei alternative la paltoanele și jachetele gri de toamnă, ar trebui să alegeți cu siguranță una dintre propunerile noastre.

Cât mai sport

Putem păstra un stil mai relaxat și casual și în anotimpurile reci. Seturile sportive sunt o reminiscență a anilor 90 și începutul noului mileniu. Cu toate acestea, de data aceasta nu ajungem la hanorace din velur, ci la seturi de bun gust cu imprimeuri cât mai futuriste, bluze cu mâneci largi, nuanțele de maro și pastel fiind cele mai apreciate.

Citește alte articole