Citește în 5 min 07 Oct 2020

Tendințe pentru AW20

Autor: Georgiana
Timp de citire 5 min

Inspirațiile pentru modă nu se opresc niciodată! Iată a doua parte a tendințelor din moda feminină pentru toamna și iarna 20/21. Am adunat aici mai multe stiluri și croieli, astfel încât fiecare dintre noi să ne regăsim în tendințele actuale.

Un al doilea strat de piele

Pielea este un material care a fost la modă mii de ani – în acest sezon, ca și în cel precedent, îi apreciem din nou calitățile estetice și practice. Nu numai pantofii și accesoriile, ci mai presus de toate hainele din piele sunt un accent puternic în această toamnă și iarnă. Mizăm pe pantaloni și fuste, rochii și jachete biker. Încercăm să subliniem caracteristicile acestui material și să profităm la maximum de proprietățile sale – de unde și cutele structurale, asimetria, pliurile și volanele care adaugă volum ținutei.

Farmecul retro

Inspirațiile din ultimele decenii sunt nesfârșite! Designerii nu au folosit pentru inspirație doar anii ’90 și ’80, ci și anii ’70 și ’60 hippie și au dezvoltat astfel tendințe irezistibile. Pregătește-te, așadar, pentru marea revenire a rochiilor maxi fluide cu model paisley, costume din velur, pulovere cu motive populare sau fuste scurte în formă de A. Stilizările retro sunt nostalgice și ușor feminine – inspirația ar putea fi oferită de franțuzoaicele care stăpânesc moda la perfecție combinând croieli moderne cu modelele retro.

Pariați pe volum

În acest sezon ne luăm cu siguranță adio de la minimalism – croielile extravagante și deosebite sunt din ce în ce mai populare. Accentul este pus pe umeri proeminenți, tendintă inspirată din anii 80. Manșoanele Buffy și mânecile bufante, cutele și florile concentrează atenția asupra anumitor părți ale siluetei. Croielile voluminoase apar nu numai în bluze și rochii – dacă doriți să țineți pasul cu tendințele, ar trebui să alegeți și un pulover sau chiar o haină sau o jachetă cu mâneci bufante.

E timpul să petrecem

Toamna și iarna sunt anotimpurile petrecerilor – de aceea stilul ținutelor de party pare a fi un punct important al fiecărui sezon AW. Anul acesta puteți combina mai multe tendințe. Cu siguranță, în top sunt paietele, care acoperă creațiile de sus până jos în dimensiuni mai mici sau mai mari. De asemenea, nu trebuie să uităm de materialele metalice, inclusiv argintii, care le-au plăcut creatorilor în mod special în acest sezon. Pe valul de popularitate al modei retro merită, de asemenea, să vă interesați de rochii în stilul anilor 40 și 80. Creațiile cu mâneci bufante, decolteu asimetric sau partea superioară puternic accentuată a siluetei vor fi un succes al oricărui eveniment.

Confort nu numai în viața de zi cu zi

Și după ce se termină antrenamentul, puteți să vă așezați și să vă relaxați în haine confortabile. Hainele confortabile au devenit o parte permanentă a dulapului nostru de zi cu zi. În afară de seturile de trening, purtăm hanorace largi juxtapuse cu o fustă elegantă sau rochii tricotate. Pantofii și accesoriile sunt, de asemenea, importante, așa că pregătește o pereche de adidași ceva mai călduroși, o șapcă și un ceas sport.

Citește alte articole