Citește în 4 min 19 Oct 2020

Geacă, palton sau trenci? Ce punem pe deasupra?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Schimbă trenciul obișnuit cu un model spectaculos! Îmbrăcămintea de toamnă este cu adevărat diversă în acest sezon: de la paltoane pastelate până la pelerine atrăgătoare. Citește articolul și găsește-ți ceva pentru tine!

Îmbrăcăminte outerwear pentru femei – tendințe de sezon

În acest sezon predomină clasicul, deși nu lipsesc nici influențele din trecut. O îmbrăcăminte outerwear la modă de toamnă este, fără îndoială, trenciul – scurt, până la șolduri sau lung, până la glezne – îți va permite să creezi un aspect elegant. Combină trenciul cu elemente potrivite: cizme lungi cu  pantaloni mulați sau fuste creion din piele ecologică. La ce altceva trebuie să fii atentă? Tendințele, inclusiv pentru îmbrăcămintea de exterior, sunt dominate de umerii drepți, scoși în evidență. Așa că mânecile largi și umerii evidențiați au revenit în tendințe.

 

Geci la modă

Îți plac gecile scurte de toamnă? Atunci trebuie să arunci o privire la cele mai la modă modele din acest sezon. Fără îndoială, pielea este dominantă – jachetele biker clasice și variațiile lor –  modele care ajung până la șolduri, cu mâneci bufante și largi, inspirate din stilul anilor 80. Un alt mare succes sunt carourile, care se află atât pe paltoane, cât și pe geci. Dacă pui, mai presus de toate, confortul termic, atunci poți opta pentru cojocelele din piele și cu inserții de blană artificială care decorează armonios unele modele – în principal sub formă de gulere sau pe marginea glugilor. Gecile cu puf, matlasate, sunt în continuare în top: atât modelele sport lungi, cât și cele scurte, impresionează prin aspectul lor streetwear.

Paltoane și trenciuri

Nu putem uita de paltoane, mai ales că ai de ales dintr-o mulțime de modele în acest sezon. Să începem cu varianta mai subțire, trenciurile lungi, până la genunchi. Dacă preferi un plus de feminitate, neapărat va fi nevoie de un cordon în talie pentru evidențierea siluetei. Când vine vorba de paltoane mai groase, modelele cele mai populare sunt cele inspirate din anii 60: ușor evazate, cu guler întors, în culori deschise sau vesele: de la gri deschis și bej la nuanțe intense de roșu sau portocaliu.

Citește alte articole