Ținute casual sport by #adidas

26/03/19

Îți plac hainele sport? Acum le poți purta oriunde, nu numi în sala de fitness. Inspiră-te din colecțiile brandului adidas și vezi cum poți adapta ținutele sportive pentru mai multe ocazii.

Stilul casual sport a devenit foarte popular în ultimele sezoane și nu numai pe podiumurile de modă. Prin adaptarea hainelor sportive la ținutele de zi cu zi, oamenii care iubesc confortul unor pantaloni de trening se pot bucura de aceștia mai mult ca niciodată. Aceeași situație o regăsim și în cazul sneakerșilor. De câte ori nu vedem pe stradă femei îmbrăcate smart casual care reușesc să integreze încălțămintea sport atât de frumos încât toată ținuta să fie într-o perfectă armonie?

Crearea unei ținute sport casual perfecte

Deși vedem acest stil vestimentar peste tot în moda urbană, nu este suficient doar să asortăm un trening din catifea la o pereche de pantofi cu toc. Trebuie să urmărim căteva reguli nescrise ale fashion-ului pentru a afișa un outfit armonios, să ținem cont de proporții și culori. Tocmai de aceea, pentru a ne ușura munca, brandul Adidas mizează foarte mult pe moda minimalistă, ușor de asortat: tricouri simple cu logo, hanorace oversized cu glugă și clasicii pantaloni cu cele 3 dungi pe lateral, toate aceste tipuri de articole vestimentare pot fi cu ușurință adaptate ținutelor streetwear.

O altă variantă de a adopta stilul sport este să alegi accesorii sportive în culori absolut delicioase: o șapcă verde fosforescent sau o geantă cu bretea din material textil vor schimba total o ținută obișnuită. Și desigur, vom avea întotdeauna opțiunea sneakerșilor purtați cu fustă, rochie, jeanși sau chiar și cu un costum office.

Ți-ai făcut deja o idee despre următorul tău outfit de #lifestyle? Împărtășește-l cu noi pe Instagram. Participă la concursul #SportIsTheAnswearRo și poți câștiga produse Adidas în valoare de 300 RON.

Pentru mai multe detalii despre competiție, click aici >>>

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear