Citește în 3 min 20 Jun 2019

Ținute de festival – tendințele anului 2019

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Perioada festivalurilor este una dintre cele mai frumoase din an. Pe lângă prietenii adevărați și muzica bună, hainele ne influențează și ele foarte mult starea de spirit. Pune mai mult accent pe ținutele tale pentru ca momentele de vară să fie 100% remarcabile – citește articolul și inspiră-te!

Boho – romantic

Asociem festivalurile cu libertate și natură, tocmai de aceea stilul boho este foarte popolar la aceste evenimente. În acest sezon continuăm aceleași tendințe dar adăugăm și un pic de poveste: broderia, dantela și decolteurile în stil carmen. Îmbogățește-ți outfitul cu imprimeuri orientale, iar pe deasupra poartă o jachetă lejeră din denim, sunt foarte up-to-date și se potrivesc perfect cu atmosfera de festival. Nu vrei să arăți prea hippie? Urmând exemplul influencerilor din întreaga lume, schimbă alura ținutei tale cu ajutorul accesoriilor cum ar fi tenișii, pălăriile, poșetele sau borsetele.

1.Fustă, Guess Jeans   2.Fustă, Mango   3.Rochie, Answear   4.Teniși, Converse   5.Rochie, Answear

Festival streetstyle

Pentru un look ceva mai streetstyle, pantalonii scurți din material subțire reprezintă senzația verii – pot fi o alternativă excelentă pentru șorții din denim. Un alt hit al verii sunt culorile neon – poartă un sutien de baie neon combinat cu pantaloni scurți, la care să adaugi o jachetă din denim; nuanța sutienului va ieși și în evidență și mai mult. La urma urmei, asta ne dorim la festivaluri: să fim remarcați, să ne deosebim de ceilalți și să avem un stil unic. Dacă vorbim despre streetstyle, nu putem să uităm de denim: jeanșii sunt nelipsiți din garderobele rebelilor, a libertinilor și a iubitorilor de distracție. Și, nu în ultimul rând, punctul de maxim interes ar trebui să fie încălțămintea – adidașii stil anii `90 foarte masivi, sau varianta lor de vară – sandale cu talpă înaltă extravagantă.

1.Sutien de baie, Haily`s   2.Top, Tally Weijl   3.Geacă, Calvin Klein Jeans   4.Pantofi, Public Desire   5.Fustă, Tally Weijl

Punk sau rock?

Dacă preferi stilul dur al anilor `80 și `90, unde negru este culoarea veselă iar lanțurile sunt accesoriile favorite, ești pe drumul cel bun. Festivalurile au calitatea de a te face să te simți liber, așa că profită de ocazie și afișează-ți stilul nonconformist. Profită de rebeliunea festivalurilor și îmbracă niște blugi cu talie înaltă, o curea din piele,  bocanci lejeri  și o jachetă oversized – toate în culori închise.

1.Geacă, Guess Jeans   2.Top, Only   3.Cămașă, Answear   4.Pantofi, Dr Martens   5.Bustieră, Diesel

Vezi colecția FESTIVAL LOOK aici >>> 

Tu la ce festivaluri mergi vara aceasta?

Citește alte articole