Citește în 4 min 11 Jun 2019

Bagajul de vacanță al unui bărbat: 6 lucruri de nelipsit dintr-o valiză

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Vacanțele sunt de vis, făcutul bagajului…nu prea. Am făcut o listă pentru a te ajuta să îți pregătești valiza cu tot ce ai nevoie. Desigur, am inclus doar 6 lucruri must-have, dar lista este sigur mult mai lungă ? Citește articolul și începe deja să împachetezi!

Șorți de baie

Plajă, piscină sau jacuzzi – cu siguranță vei avea ocazia în vacanță să porți șorții de baie, indiferent dacă mergi într-o stațiune pe litoral sau la munte, într-un hotel cu spa și jacuzzi. Cele mai confortabile modele sunt cele ceva mai lungi, aproape până la genunchi sau până la jumătatea pulpei, în niciun caz slipii.

Șlapi

Aceștia sunt obligatorii, și nu numai la piscină sau plajă. Alăturând hainele potrivite, îi poți purta și într-un city-break, creând un outfit casual. O culoare simplă, neutră, sau cu logo-ul bine definit, șlapii reprezintă încălțămintea pe care picioarele tale o adoră!

1.Papuci, Lacoste   2.Papuci, Lacoste   3.Șorți, Tommy Hilfiger   4.Șorți, Tommy Hilfiger   5.Papuci, G-Star Raw

Tricoul de bumbac

În zilele foarte călduroase este recomandat să porți numai țesături naturale, așa că renunță la tot ce e sintetic. Fie că alegi tricouri polo, cele cu logo distinctiv pe piept, cu decolteu în V sau pe rotund sau cămăși lejere cu motive hawaiiane, asigură-te că materialele din care sunt fabricate sunt foarte prietenoase cu temperaturile ridicate. Fii un pic mai îndrăzneț în vacanță și poartă haine cât mai colorate și vesele sau combină-le cu un articol mai ”liniștit” – de exemplu, poartă o cămașă albă lejeră din in și o pereche de bermude cu un print tropical pe ele.

O pereche de adidași cool

Nelipsiți din ținutele bărbaților, adidașii sunt printre cele mai confortabile încălțări dar și cele care te pot ajuta să obții un look foarte la modă. Pe lângă faptul că aceștia se găsesc într-o mulțime de variante și culori, sunt potriviți în multe circumstanțe și combinații: cu pantaloni scurți din denim, cu pantaloni qinos sau blugi lungi, adidașii pot fi purtați în oricare dintre variante.

1.Cămașă, Only & Sons   2.Tricou, Pepe Jeans   3.Tricou, Medicine   4.Pantofi sport, Fila   5.Sneakerși, adidas Originals

Rucsac

Vei explora noi ținuturi și te vei plimba foarte mult pe jos în vacanță. Un rucsac va fi absolut necesar pentru a putea lua cu tine o sticlă de apă, telefonul mobil, portofelul, etc. Cu atât mai mult te va ajuta dacă mergi la plajă și ai nevoie de un prosop, va avea cu siguranță loc într-un rucsac încăpător.

Pălăria

Să ne îngrijim puțin și de sănătatea ta din vacanță: ai făcut vreodată insolație? Este groaznic. Evită astfel de efecte adverse ale expunerii prelungite la soare și ia-ți o pălărie cu tine sau o șapcă. Dacă stilul tău este unul elegant chiar și în vacanță, există pălării care să se potrivească și acestui gen de ținute.

1.Rucsac, adidas Performance   2.Rucsac, Fila   3.Șapcă, Fila   4.Pălărie, Medicine   5.Pălărie, adidas Originals

1.Prosop, John Frank   2.Prosop, EA7 Emporio Armani   3.Geantă de cosmetice, Vans   4.Borsetă, Vero Moda   5.Valiză, Medicine

Ne-a scăpat ceva? Așteptăm comentariile voastre ca să avem o listă cât mai mare cu tot ce nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanță.

Citește alte articole