Ținute de vară elegante pentru bărbați

În zilele de vară extrem de călduroase, majoritatea bărbaților caută ținute cât mai confortabile, pentru a putea rezista temperaturilor foarte ridicate. Vrem să te anunțăm că nu este necesar să lași deoparte stilul classy, nu e nevoie să te îmbraci fără gust. Există un secret pentru ținutele de vară, pe cât de confortabile și răcoroase, pe atât de elegante!

Tricoul Polo

Povestea tricoului polo a început acum aproximativ 100 de ani și, cu toate acestea, nu va fi un articol demodat niciodată. Pune accent pe calitatea materialului și va fi o plăcere să îl porți la 30 de grade +.

1.Polo Ralph Lauren   2.Lacoste   3.Tommy Hilfiger   4.Tommy Hilfiger   5.Lacoste

Șorți eleganți

Pantalonii scurți din denim sunt foarte casual și îi poți purta cu încredere la un picnic în natură sau o plimbare în parc. Dacă vrei totuși să fii ceva mai elegant, alege șorții din alt material de calitate. Tot ce trebuie să ai în vedere este ca lungimea acestora să se apropie cât mai mult de genunchi. O curea din piele asortată la această ținută va fi cireașa de pe tort. Am văzut mulți bărbați din showbiz purtând pantaloni scurți chiar și la evenimente festive, cum ar fi o nuntă sau o gală. Așadar, pantaloni scurți + eleganță nu este o combinație imposibilă!

1.Tommy Hilfiger   2.Tommy Hilfiger   3.Mustang   4.Tommy Hilfiger   5.Scotch & Soda

Espadrile și mocasini

Șlapii și adidașii sunt o variantă bună, dar nu te aștepta să obții o ținută elegantă purtându-i. Mocasinii din piele întoarsă, în schimb, sunt la fel de confortabili dar au în plus acel ”ceva” care îi face potriviți pentru un outfit elegant. Pot fi purtați într-o sumedenie de situații: la muncă, în timpul liber sau, de ce nu, și la o nuntă. O alternativă foarte bună ar mai fi espadrilele pentru bărbați – purtate cu pantaloni chinos și un tricou alb simplu.

1.Gino Rossi   2.Polo Ralph Lauren   3.Tommy Hilfiger   4.Tommy Jeans   5.Joop!

Palaria bărbătească

Pălăria nu trebuie să fie doar un articol vestimentar cu rol de protecție împotriva razelor solare. Acest accesoriu este foarte fashion, îți transformă total ținuta obișnuită într-una clasică și stilată. Probează mai multe modele, vezi care ți se potrivește cel mai bine și poart-o cât mai mult, este un accesoriu deosebit care te evidenția în fața celorlalți.

Geanta de piele

Rucsacul este un accesoriu util dar nu este singurul care te poate ajuta într-un city-break; trebuie să cari o sticlă de apă, un pachet de șervețele, portofelul și câte și mai câte. Există rucsacuri din piele extrem de versatile, pot fi purtate la ținute elegante fără să strice armonia celorlalte articole vestimentare. Pentru zilele în care mergi la serviciu, ai putea înlocui rucsacul cu o geantă tip poștaș, tot din piele. Purtată alături de o curea din piele în aceeași nuanță, vei fi o prezență remarcabilă printre colegi.

1.Geantă, Guess Jeans   2.Rucsac, Tommy Hilfiger   3.Ceas, Diesel   4.Ceas, Tommy Hilfiger   5.Curea de piele, Scotch & Soda

Author: Georgiana Pana