Citește în 3 min 15 Jul 2019

Cum te îmbraci în funcție de siluetă – tipul S

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Vom începe seria noastră de Style Guide cu cel mai simplu tip de siluetă: silueta S. Aceasta  este o figură ideală datorită proporțiilor perfecte. Bustul este egal cu șoldurile, burta este plată, iar mărimea hainelor este de obicei de dimensiunea 34-36. Vezi propunerile noastre de ținute pentru acest tip de siluetă.

Dacă ești printre norocoasele care au acest tip de siluetă, poți purta aproape orice, poți să experimentezi cu mai multe stiluri. De fapt, trebuie să respecți o singură regulă – în cazul unui articol supradimensionat amintește-ți întotdeauna să accentuezi un element subțire cum ar fi talia, încheietura sau glezna. Iată câteva propuneri ale stiliștilor noștri:

Propunerea 1

Cât mai feminin – rochia midi scoate în evidență silueta și nu exagerează în senzualitate. Se potrivește foarte bine cu o jachetă din denim. Această ținută este ideală pentru o zi oarecare, de mers la birou sau de ieșit cu prietenele la o cafea. Dacă vrei un aer si mai feminin, înlocuiește tenișii cu o pereche de tocuri.

1.Botine, Answear   2.Poșetă, Answear   3.Geacă, Liu Jo   4.Rochie, Only

Propunerea 2

Salopetele nu sunt potrivite pentru orice siluetă, însă nu este valabil și în cazul acesta. Iată un model care se așază frumos pe o siluetă de tip S: salopeta evazată, evidențiată în talie cu o centură. Asortată cu o pereche de sandale cu toc și o geantă din rafie, ținuta pare a fi extrasă dintr-un pictorial fashion.

1.Sandale, Answear   2.Salopetă, Answear   3.Poșetă, Answear

Propunerea 3

Această ținută s-a potrivit cel mai bine modelului nostru, ea fiind adepta stilului casual, nonconformist: jeanși prespălați și teniși. Dacă este o zi mai răcoroasă de vară, poți opta pentru un trench subțire într-o culoare stridentă. Outfit-ul este perfect pentru o ieșire la cinema, shopping sau chiar la serviciu, dacă dress-code-ul nu este unul business.

1.Palton, Answear   2.Teniși, Answear   3.Jeanși, Answear   4.Poșetă, Answear

 

Ce să mai, este clar că femeile cu silueta de tip S sunt printre cele mai norocoase ?. Le stă bine cu orice, important este să își găsească stilul propriu și să se simtă bine în pielea lor.

Citește alte articole