Citește în 2 min 01 Apr 2016

Trendurile anului 2017 in materie de culori

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

culorile pantone 2017

Dupa ce anul 2016 a debutat cu o avanpremiera in ceea ce priveste culorile anului, optandu-se pentru asocierea a doua culori pastelate, reporterii Answear au fost curiosi sa afle mai multe despre ceea ce ne rezerva anii viitori in materie de combinatii de culori.

Astfel, am fost surprinsi de deschiderea pe care oficialii Institutului Pantone au aratat-o fata de intrebarile si curiozitatile noastre.

Si pentru ca nu putem pastra informatia doar pentru noi si pentru designerii nostri, va lasam mai jos cele mai importante informatii pe care le-am aflat in materie de trenduri si culori. Acestea vor fi adoptate in colectiile designerilor internationali incepand cu anul 2017.

♥ Deoarece asocierea culorilor Rose Quartz si Serenity au fost primite cu entuziasm, culoarea anului 2017 urmeaza sa fie declarata culoarea curcubeului. Argumentatia specialistilor a fost ca nici macar culorile nu trebuie vreodata discriminate;

♥ Pentru ca este culoarea oamenilor nehotarati, griul va fi exlus din noua versiune de pantonar. Moda este doar pentru oamenii hotarati.

♥ Rozul va fi adus la rang de rege. Orice textura va trebui obligatoriu sa contina si culoarea roz. Inclusiv in ceea ce priveste materialele pentru haine barbatesti 🙂

♥ Cel mai uzitat pattern in 2017 va fi cel cu unicorni. Pisicile sunt so last year 🙂

Bineinteles, surprizele nu se opresc aici, dar prin contractul de confidentialitate semnat inainte de interviu, doar atat putem divulga.

Insa, promitem sa revenim cu noi vesti de indata ce vom avea permisiunea 🙂

Citește alte articole