Citește în 4 min 23 Dec 2020

Tu ai stil, Tu ai prestanță, Tu ai următoarea mutare – Tu ai Answear!

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Cauți un site de haine care să răspundă nevoilor tale vestimentare în orice moment al zilei? Tu ai Answear! 

Nu mai e loc de întrebări, ezitări și incertitudini – acum ai răspunsul pe care îl cunoști, cu siguranță, foarte bine. Dacă îți place să te îmbraci din online și să savurezi fiecare clipă din offline, suntem aici pentru tine. Fă cunoștință cu noua campanie Answear, dedicată tuturor celor care vor să găsească întotdeauna răspunsul pentru ținutele de zi cu zi și nu numai!

Suntem aici pentru oamenii de toate vârstele care trăiesc clipa, experimentează și îmbrățișează schimbarea, sparg stereotipuri, refuză monotonia și profită de orice oportunitate le apare în cale. Ne concentrăm pe trăiri, pe experiențe și suntem aliatul numărul 1 în alegerea hainelor potrivite, ori de câte ori treci printr-o etapă importantă sau o clipă de neuitat din viața ta. Susținem libertatea și stilul propriu, original. Nu e nevoie să îi copiezi pe ceilalți pentru a fi TU!

Vezi versiunea completă a spotului, care cuprinde secvențe ce nu vor fi difuzate pe TV:

Tu ai stil

Nu contează dacă este mai îndrăzneț sau clasic. Nu trebuie să arăți ca un fashion icon din reviste. Noi știm că ai un stil propriu care ți se potrivește de minune, îți reflectă personalitatea și te face să fii TU.

Tu ai prestanță

Indiferent de vârstă, sex, religie sau zona geografică unde locuiești, noi suntem aici pentru tine, cu haine, încălțăminte și accesorii pentru toate gusturile!

Tu ai flexibilitate

Nu doar în a-ți alege hainele care ți se potrivesc, ci în toate situațiile pe care le întâlnești în viață! Ai curajul să alegi noutatea, să îmbrțășezi schimbarea și să profiți de fiecare oportunitate care apare în calea ta.

Tu ai opțiuni

Atât în deciziile importante, cât și în cele mărunte, de zi cu zi. Până la urmă, poți fi oricine îți dorești să fii și poți purta orice îți face plăcere – nu restrângem libertatea nimănui de a se îmbrăca așa cum îi place și nu susținem ca toată lumea să poarte numai ce este în tendințe.

Tu ai libertate

Trecând peste toate presiunile la care ești supus zi de zi, trebuie să ai momentele tale de răsfăț în care să te bucuri de relaxare și libertate. Nu lăsa pe nimeni să să îți dicteze ce alegeri să faci, ce hobby-uri să ai, ce viață să trăiești. Fii tu, în fiecare zi!

Tu ai următoarea mutare

Deja știi ce urmează să faci, ai în minte planul tău. Urmează-ți pasiunile și nu te da bătut. Noi vom fi aici, asigurându-te că vei avea întotdeauna la dispoziție vestimentația potrivită personalității tale puternice și de neclintit 🙂

Tu ai frâiele

Tu alegi cum să îți ajungă comanda, frâiele sunt la tine. Poți alege să îți livrăm fie prin Fan Courier, direct la ușa casei tale, fie prin punctele de colectare Coletăria. Alege varianta care se potrivește cel mai bine ritmului tău cotidian.

Tu ai clubul tău

Și nu oricare! Ai la dispoziție Answear Club, în care primești 10% din valoarea fiecărei comenzi sub formă de puncte, pe care le poți folosi la viitoare sesiune de shopping să scazi prețul produselor cu până la -50%.

Tu ai Stil, Tu ai Answear >>>

Mai multe informații despre campanie:

Regizorul polonez Łukasz Zabłocki și-a dorit obținerea unor secvențe cât mai autentice și să ofere impresia că urmărești un film de scurt-metraj. Campania se desfășoară în 7 țări simultan (Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România și Bulgaria) și include 2 versiuni ale spotului: de 30 și de 15 secunde. Strategia de comunicare și întreaga idee a campaniei a fost creată de Feeders Agency, Papaya Films fiind responnsabili pentru realizarea spotului.

Citește alte articole