Citește în 3 min 04 Jan 2021

Tu ai clubul tău. Tu ai Answear.

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Ai vrea să te regăsești în grupul oamenilor care se bucură din plin de viață și, indiferent de trecerea ireversibilă a timpului, simt bucuria vieții de zi cu zi? Pentru voi toți am creat un club, în care intrarea presupune numai beneficii … Bine ați venit la Answear Club!

Tu ai Answear Club

Answear Club este ceva unic în lumea cumpărăturilor online. Nu aveți nevoie de o invitație din partea unui membru deja existent, nu sunteți supus selecției de către un „portar virtual”, nu trebuie să demonstrați sau să efectuați sarcini complicate pentru a adera. În Answear Club primim pe oricine își creează, în mod gratuit, un cont în magazinul nostru online. Împreună ne putem distra cu moda, putem interpreta stilul într-un milion de moduri diferite, putem aborda tendințele în spirit de glumă sau complet serios. Și, cel mai important, puteți obține beneficii reale care fac bucuria cumpărăturilor și mai mare!

Cum funcționează?

Answear Club nu este doar o comunitate de oameni ca tine – prezentă în lumea online, dar care adoră să trăiască la maxim fiecare clipă din viața reală, offline. Mai presus de toate, este un program unic care vă oferă reduceri reale la achizițiile ulterioare, care pot ajunge până la 50%. Regulile de aderare sunt foarte simple: când creați un cont la noi, deveniți membru Answear Club în același timp (îți poți șterge contul oricând, trebuie doar să ne anunți de dorința ta).

După fiecare comandă, primiți 10% din valoarea sa sub formă de puncte Answear Club. Fondurile acumulate în cont sunt adăugate în 30 de zile de la plasarea comenzii.

Punctele pot fi folosite pentru a plăti achizițiile viitoare. Puteți acoperi până la 50% din valoarea comenzii.

Puteți cheltui fondurile de membru Answear Club pentru orice doriți – cheltuiți-le spontan sau strategic, planificați-vă cumpărăturile următoare, calculați câte puncte veți primi și creați ținute încetul cu încetul, la prețuri mult mai accesibile.

Acesta este clubul tău!

Află mai multe detalii despre ANSWEAR CLUB aici >>>

Citește alte articole