Citește în 2 min 21 Nov 2019

Warm Up – haine călduroase de toamnă târzie

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

La sfârșit de toamnă vrei doar să te învelești într-un pulover călduros și să-ți petreci seara într-un fotoliu confortabil cu o carte bună în brațe? Vezi noua colecție ANSWEAR – Warm Up. Puloverele, paltoanele și bluzele din flanelă îți vor încălzi inima!

Colecția de toamnă târzie a mărcii ANSWEAR are șanse mari de a deveni must-have-ul dressing-ului tău pentru zilele reci. Înfășoară-te în pulovere moi, paltoane de pluș și bluze din flanelă. Vei aprecia confortul hainelor tale, dar și cu un pic de eleganță.

warm up noua colectie

 

Vezi întreaga colecție pe answear.ro >>>

 

ubrania answear

 

Inspirația pentru crearea colecției a fost stilul boho și motivele din Vestul Sălbatic incluse în culori de toamnă. Rochiile lungi cu imprimeuri și puloverele cu model jacquard se împletesc cu pantaloni largi din denim. Combinația este un hit al acestui sezon, adică stilul cowboy. Combinăm botinele occidentale cu rochii largi, precum și blugi și paltoane groase.

Carourile sunt și ele prezente în colecția Warm Up. Foarte tomnatice, imprimeul nostalgic se regăsește pe paltoane, rochii, geci și cămăși. Modelul vine în mai multe versiuni și dimensiuni, de la mic – pepitka până la expresiv – Buffalo.

Colecția ANSWEAR conține tot ce ai nevoie pentru a traversa sfârșitul toamnei. Țesăturile groase care domină colecția nu vor oferi doar căldură, ci și un aspect elegant. Poți alege din materiale precum flanelă, lână, denim, tricotaje fine sau popularul pluș. Culorile predominante, care se bazează pe nuanțe de bej și maro, au fost îmbogățite cu nuanțe reci de gri și albastru.

 

 

 

 

 

Descoperă colecția aici >>>

Citește alte articole