Citește în 2 min 09 Mar 2018

WILD NATURE – Noua colecție ANSWEAR te ajută să-ți redescoperi latura „wild”

Autor: Anca Toma
Timp de citire 2 min

Wild Nature este o colecție inspirată de stilul Wild West și de feminitatea naturii. Fiecare piesă își propune să creeze o garderobă care să permită fiecarăi femei să se redescopere, să-și regăsească autenticitatea naturală și să le încurajeze să experimenteze noi variațiuni stilistice în fiecare zi.

Simte căldura răsăritului de soare pe pielea ta, lasă-l să-ți ofere sentimentul unei noi zile pline de aventuri. Acest vibe stă în centrul noii colecții marca Answear și dirijează un mix interesant de piese vestimentare și accesorii perfecte pentru combinații casual.

 Așa cum în Vestul Sălbatic totul e permis, la fel și îmbinările spectaculoase de texturi și modele sunt tratate liber și original în această colecție. Alăturăm rochii romantice din materiale fluide cu jeans și franjuri și le oferim continuitate cu ajutorul accesoriilor care evidențiază caracterul individual al ținutelor. Asimetriile ne permit să exprimăm faptul că feminitatea poate fi puternică. Aducând toate aceste lucruri împreună, vrem să scoatem la iveală frumusețea naturală, pură, sălbatică a stilului pe care comunitatea #WeAreTheAnswear o împărtășește.

Colecția este și un răspuns la tendințele internaționale – inspirația Wild West a fost una dintre cele mai bine evidențiate în show-urile Fashion Week Primăvară/Vară 2019. Fiecare brand a interpretat acest trend într-un mod unic, începând de la Dior, care a creat un tribut pentru acest stil prin locația aleasă (canionul Virgenes din Santa Monica, SUA), până la propunerile inedite marca Gucci, Calvin Klein, Tommy Hilfiger și Versace.

Colecția Wild Nature este modul nostru de a exprima acest trend și un tribut adus naturii „sălbatice”, aventuroase care există în fiecare dintre noi – modele și tematici clasice reinterpretate într-o ediție modernă și feminină care vă va ajuta să vă redescoperiți.

 

Vă provocăm să fiți voi înșivă cu adevărat. Discover your Wild Nature!

Citește alte articole