Citește în 2 min 01 Jun 2016

1 Iunie cu Answear si Divertiland

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

concurs answear

Cu varste cuprinse intre 1-99 ani, toata lumea se bucura de 1 iunie, cand sarbatorim Ziua Copilului.

Parinti, copii, bunici, cu totii avem o parte a sufletului in continuare de copil. Ne bucuram cand e soare afara, cand auzim rasete in jurul nostru sau cand din intalmplare gasim desene animate la televizor 🙂

Si pentru ca si noi, echipa Answear, dorim sa va oferim motive de distractie, impreuna cu partenerii nostri de la Divertiland punem la cale un concurs.

In perioada 1-8 Iunie, ne lasi ca si link un comentariu la postul dedicat concursului de pe Facebook, disponibil aici, care este  – produsul prefera din categoria copii  si poti castiga o invitatie de 3 persoane pentru o zi plina de disctractie acvatica la Divertiland. Pentru ca nimic nu ne poate bucura mai mult intr-o zi calduroasa de vara decat sa ne balacim intr-un super costum de baie la un parc acvatic.

Divertiland este primul concept de parc de distracții dezvoltat după cele mai înalte standarde internaționale din industria de leisure&entertainment. Amplasat în Militari, Divertiland este o investiție semificativă, care aduce locuitorilor din București și din orașele din apropiere 50.000 m2 de distractie.

Divertiland este cel mai mare parc de distracții din București, care în prezent oferă piscine cu cea mai înaltă calitate a apei, 22 tobogane, singura piscină cu valuri din București, plajă cu nisip, singurul lazy river din oraș, 9 restaurante, 5 baruri și spații de joacă pentru copii.

Sezonul 2016 începe cu o surpriză pentru clienți: o extindere a parcului de 30.000 m2 ce cuprinde 2 piscine noi încălzite, una olimpică pentru adulți și una pentru copii, 200 de șezlonguri, 2 restaurante noi –LNKO (greek cuisine) și Divertiland Diner (American diner) dar și o zonă cu servicii V.I.P, Experience Zone.

Divertiland îi asteaptă pe toți cei ce vor să-și petreacă zilele călduroase de vară începând cu 10 iunie, pe strada Divertismentului, nr. 1, Chiajna, langa Kika Militari.

Gasiti aici regulamentul concursului

Later edit: Castigatoarea concursului este Andreea Calota! Multumim tuturor pentru participare! Ne vedem la o balaceala la Divertilant! Cum ne vom recunoaste? Dupa costumele de baie de pe answear.ro 🙂

 

 

Citește alte articole