Citește în 3 min 18 May 2016

Cum sa comanzi haine online de pe answear.ro

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

Dragile noastre,

Pentru ca ne intalnim cu multe intrebari frecvente despre cum cele mai cool haine se pot comanda online de pe answear.ro, ne-am gandit sa facem un articol special, pentru a ilustra procesul de comanda dar si alte functionalitati pe care answear.ro le are.

Astfel, indiferent daca esti pe mobil, la laptop sau la calculator, pasii procesului de a comanda haine online de pe answear.ro sunt urmatorii:

1. Te loghezi sau iti faci cont. Daca esti prima oara pe site, te sfatuim sa te abonezi in prealabil la newsletter pentru a beneficia de reducerea de 50 ron la prima comanda de peste 150 ron. Iar daca te inregistrezi in answear club, atunci vei avea parte de 10% inapoi din valoarea comenzii

aboneaza-te

2. Selectezi marimea potrivita a produsului dorit

comanda haine online3. Daca oscilezi intre marimi, poti consulta intotdeuna sectiunea tabelul cu marimi 

haine online

3. Selecteaza butonul “Adauga in cos”

haine online in cos

4. Dupa apasarea butonului esti trimis in pagina de cos, unde iti sunt aratate produsele selectate si pretul lor. Daca ai un cod de discount il poti introduce in sectiunea “Cod discount” si apoi apesti butonul OK.

Daca nu, apesi direct butonul “Finalizare comanda”


4 pagina check-out

5. Completezi datele personale si adresa la care doresti sa iti ajunga comanda iar apoi apesi butonul “Finalizare comanda”

comanda haine online

7. Esti in ultima pagina a procesului de comanda. Trebuie sa alegi metoda de livrare. Doar daca ai un produs de returnat trebuie sa selectezi optiunea “Curier + Retur gratuit”. Daca nu ai nimic de returnat atunci optiunea simpla “Curier” este cea potrivita. Apoi, alege metoda de plata preferata si neaparat apasa butonul “Comanda si plateste”

finalizare comanda haine onlineGata, a fost atat de simplu! In termen de maxim 4 zile lucratoare coletul va fi in mainile tale iar in ziua respectiva o sa primesti un mesaj de la curier. Apoi, desfaci coletul, zambesti, te bucuri, probezi si intri pe answear.ro si o iei de la capat 🙂

Citește alte articole