Citește în 3 min 07 May 2021

10 ani de ANSWEAR! Ce colecții ediție specială am lansat cu această ocazie?

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

În luna mai, aniversăm 10 ani de la lansare! Cu ocazia împlinirii a unui deceniu de activitate, am lansat 3 colecții speciale în ediție limitată în colaborare cu brandurile HUGO, Guess si answear.LAB. 

Află mai multe despre promoțiile aniversare:

Guess a pregătit o colecție aniversară ce ne poartă într-o călătorie prin toate țările europene în care ANSWEAR activează. Astfel, Guess a creat o nouă versiune a tricourilor iconice special pentru ANSWEAR, cu numele capitalelor și culori reprezentative la nivel local. Am avut plăcerea de a colabora cu faimoasa cântăreață Andreea Antonescu pentru a promova această colecție specială!

Vezi aici toată colecția >>>

Colecția aniversară “DARE TO DREAM” de la answear.LAB reflectă vremurile pe care le trăim în prezent. Dorul de oameni, apropierea, cultura, moda, agitația orașului în timpul zilei și nopțile pline de viață – aceasta este tema nostalgică a colecției. Starul TV Diana Munteanu se potrivește perfect cu această colecție specială, drept urmare am contactat-o pentru a colabora pentru acest proiect unicat!

Poți vedea toate produsele aici >>>

Colecția unică, unisex și minimalistă pe care a creat-o HUGO cu ocazia împlinirii a 10 ani de ANSWEAR se bazează pe cele mai vândute hanorace și joggers. Piesele din această colecție sunt preponderent în nuanțe de alb, bleumarin și gri și reprezintă punctul de plecare pentru experimente fashion pline de stil și efervescență, cu accent pe confortul stilului casual-sport. Pentru a reprezenta această colecție ediție specială, am contactat-o pe Roxana Voloșeniuc, Editor și Publisher ELLE România, pentru că stilul ei vestimentar impecabil și inconfundabil se potrivește de minune cu brandul HUGO.

Vezi colecția HUGO aici >>>

  

 

    În plus, facem cinste cu -25% reducere la o selecție de peste 50.000 de produse! Folosește codul BDAY pentru a beneficia de reducere, până pe 16 mai! Vezi oferta aici >>>

Citește alte articole