Medicine dă startul primăverii cu colecția Botanical Stories!

Georgiana
|
05 March 2021
|
Timp de citire 4 min
Timp de citire 4 min

Medicine întâmpină primăvara cu o atmosferă de poveste! Începem frumos sezonul mai devreme alături de Medicine și noua lor colecție. Lasă-te purtată de o poveste minunantă despre natură printre paginile colecției Botanical Stories și convinge-te și tu că imprimeurile inspirate din natură nu vor ieși niciodată din tendințe!

Primăvara ne trezim din letargia zilelor de iarnă și ne dorim tot mai mult să fim prezenți în natură, să vedem cum înverzește iarba, cum înfloresc pomii, cum totul prinde viață. Tocmai din această dorință de a fi mai aproape de natură s-a născut și colecția Botanical Stories de la Medicine. Natura ne face mai fericiți, ne inspiră și ne energizează.

„Sesiunea foto prezintă, de asemenea, și motivul ierbarului, servindu-ne ca un jurnal care ne permite să păstrăm amintiri și impresii ascunse în natură. Modelele protagoniste joacă rolul de observatori perspicace, cercetători ai naturii, ai texturilor, structurilor și culorilor acesteia, găsesc valoare în a fi aici și acum. Ele încurajează sensibilitatea, descoperă frumusețea în toate, chiar și cele mai mici detalii ale naturii ”, spune directorul artistic Karolina Stawska.

Botanical Stories – tot ce trebuie să ai în dulap pentru noul sezon

Cunoscând motivele din spatele colecției, haideți să ne uităm puțin prin ea. Veți gasi toate elemente primăverii aici, permițându-vă să vă creați cele mai revigorante ținute. Cele mai căutate articole vor fi, cu siguranță, rochiile, fustele și tricourile în tonuri pământii și imprimeuri florale. Croite sub o notă de mister și romantism, detaliile vor oferi o nouă lumină fiecărei ținute, iar combinate într-un look total din noua colecție, veți obține un fel de teaser asupra vacanțelor ce vor urma.

Adepții pragmatismului vor fi, de aemene, bineveniți în această colecție – culorile universale și piesele evergreen se regăsesc la tot pasul în colecția Botanical Stories – găsiți geci de blugi, jachete subțiri, hanorace confortabile sau chiar și elementul surpriză al acestui sezon: vesta.

Povești ascunse printre frunze

Colecția nu ar fi fost la fel de expresivă dacă imprimeurile nu ar fi fost inspirate din natură. Acest model, inspirat din ceea ce ne inconjoară, a devenit o nouă modalitate de a-ți exprima individualitatea și respectul tău față de natură și de mediul înconjurător. Dacă vrei ceva mai sobru, nu numai flori și culori tari, însă să fie în continuare inspirat din natură, încearcă un print verde închis care simbolizează verdele intens de primăvară.