Pentru că fiecare dintre noi este unic! Colecții speciale care te vor face să te simți mândru de cine ești

Georgiana
|
03 June 2021
|
Timp de citire 3 min
Timp de citire 3 min

Pe cât de mulți oameni, pe atât de multe motive proprii pentru a fi mândri. Care este motivul tău?

În iunie, o lună a mândriei și toleranței, o lună în care sărbătorim diversitatea, vă aducem mai aproape colecții speciale împreună cu brandurile internaționale pe care le comercializăm, prin care vrem să vă încurajăm să vă exprimați așa cum simțiți. Lumea în alb-negru există doar în filmele vechi – realitatea este mult mai colorată și nuanțele ei nu pot fi numărate. Iubirea frumoasă și universală, nu poate fi criticată, clasificată sau limitată. Iubiți, simțiți și trăiți după propriile reguli, fără a ceda presiunii celorlalți.

Luna aceasta, lumea modei te sprijină în alegerile și deciziile tale, iar mărcile de top creează colecții care afirmă libertatea, independența și frumusețea iubirii.

Poartă cu mândrie colecția Calvin Klein Jeans

Colecția capsulă Pride de la Calvin Klein Jeans prezintă croieli clasice, țesături organice și reflexii curcubeu care aduc bucurie, energie pozitivă și speranță. Hanoracele și tricourile din bumbac organic, costumele de baie și elementele din denim vă vor permite să dezvăluiți dragostea care dăinuiește în voi.

Exprimă-te împreună cu Vans

Colecția Vans Rainbow a fost creată în spiritul libertății de exprimare a fiecăruia. Diverse modele sunt concepute pentru a susține o societate egală, mai deschisă și mai incluzivă, unde este loc pentru toată lumea. Colecția include clasicele modele Vans precum Classic Slip-On, UltraRange sau Sk8-Mid cu un model de carouri în culorile curcubeului. Există, de asemenea, aplicații patchwork și multe imprimeuri fanteziste în nuanțe curcubeu.

Redescoperă-te cu Converse

Ai dreptul să fii cine vrei și să îți urmezi propria cale în viață. Inspirată din poveștile oamenilor despre descoperirea și acceptarea de sine, Colecția Converse sărbătorește alegerile de viață și sprijină pe toată lumea în drumul spre acceptarea de sine. Motivul călătoriei către descoperirea de sine este întotdeauna vizibil în capsulă. Culorile curcubeului împletite cu grafica inspirată din natură simbolizează o călătorie în adâncul sufletului tău, dar și prin viață, unde la linia de sosire vei găsi bucurie și mândrie față de sine.

Identifică-te așa cum vrei cu Levi’s

Pronumele personale nu țin doar de gramatică – sunt oameni în carne și oase, poveștile și sentimentele lor nu pot fi ignorate. Colecția Levi’s, în conformitate cu sloganul „Toate pronumele. Toată dragostea”, spune o poveste despre diversitate, mândrie și sprijin reciproc. Hainele și accesoriile sunt decorate cu motivele curcubeului, iar multitudinea de nuanțe inserate sporadic se referă la natura diversă și bogată a umanității.