Citește în 2 min 31 Oct 2019

GIGI HADID X REEBOK – noua colecție toamnă-iarnă 2019

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

A sosit momentul următorului capitol din colaborarea lui Gigi Hadid cu brandul Reebok. Modelul de top a folosit experiența și amintirile din copilărie pentru a crea o nouă colecție de haine și încălțăminte pentru sezonul toamnă-iarnă 2019. Vezi rezultatul acestei frumoase colaborări!


Gigi Hadid nu are nevoie de nicio introducere – modelul a făcut deja o carieră uimitoare în industrie. Cu toate acestea, aproape nimeni nu știe că înainte de spectacolele pe catwalk, Gigi a practicat călăritul și a fost căpitanul echipei de volei școlar. Și-a transformat experiența sportivă și pasiunea pentru activitatea fizică și stilul de viață sănătos în proiecte pentru brandul Reebok. Libertatea, comunicarea cu natura și spațiul, precum și voința de a lupta sunt cuvintele cheie ale noii colecții. Modelul ne încurajează să experimentăm propria aventură, precum și să explorăm o parte din natura sălbatică, nestrămutată.

Ce trebuie să știți despre colecția Gigi Hadid x Reebok?

Noua colecție de haine și încălțăminte Gigi Hadid x Reebok s-a inspirat din natură și tendințele sportive din anii 90 – deceniul în care Gigi a crescut și a obținut primele sale succese sportive. Colecția este dominată de culori sublime ale naturii: culorile deșertului, cerul albastru, albul și negrul atemporal. Toate proiectele au fost create cu ajutorul tehnologiei moderne. Colecția include elemente universale de îmbrăcăminte funcțională cum ar fi jachete, pantaloni, veste cu buzunare, windstopere, jachete bomber și topuri sportive. Fanii brandului vor fi, de asemenea, foarte încântați de noua versiune a popularilor adidași DMX 2k Zip.

Vezi noua colecție Reebok aici >>>

Citește alte articole