Citește în 2 min 31 Oct 2019

CHILL CITY – Confort și stil în mijlocul orașului

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Nu trebuie să sacrifici confortul pentru a arăta elegant – și invers. Descoperă noua colecție ANSWEAR și permite-ți un plus de fashion în marele oraș. Ești pregătită pentru Chill City?

Chill City este noua linie lansată de ANSWEAR inspirată din moda minimalistă și dinamica orașului. Colecția îți permite să fii într-o permanentă mișcare, în luminile orașului, printre zgârie-nori, fără a renunța la feminitate. Chill City va fi îndrăgită de toate femeile pentru care confortul și stilul trebuie să meargă mână în mână.

Chill City se bazează pe contraste – nu numai contrastele de culoare, deși stilizările alb-negru ies în evidență în primul rând, dar și de forme și texturi. Eleganța se amestecă cu moda urbană, iar elementele contrastante creează o ținută intrigantă.

Combinăm jachete cu fuste vaporoase și tocuri înalte, dar și un hanorac și adidași cu paltoane clasice de lână. Întreaga linie vestimentară este diversă și dinamică.

Chill City are pulovere pentru a-ți fi de ajutor în zilele friguroase de octombrie și noiembrie. Albul domină aici în combinații grafice expresive, cu un plus de culoare roz pastelat sau turcoaz saturat. Cămășile și pantalonii cu talie înaltă din bumbac sunt elemente clasice care, datorită desenelor îndrăznețe și a unei croieli care accentuează silueta, capătă o dimensiune feminină, originală. Chill City reprezintă tendințele urbane, motiv pentru care din colecție nu pot lipsi pantalonii, fustele și accesoriile din piele, care îți dau posibilitatea de a crea un look modern, urban.

Descoperă colecția aici >>>

Citește alte articole