Citește în 4 min 20 Oct 2020

Geci pentru bărbați – 4 modele în care merită să investești

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Temperaturile scad din ce în ce mai mult, așa că ar trebui să îți găsești geaca perfectă pentru zilele reci. Am ales pentru tine 4 modele de geci de iarnă, sigur îți va plăcea cel puțin unul dintre ele. Citește articolul și hotărăște-te ce vrei să îți pui pe deasupra în sezonul ce urmează!

Geaca matlasată

Când vine vorba de geci la modă pe timp de iarnă, geaca matlasată nu are cum să lipsească din top. În ultimele sezoane a apărut în cele mai cool colecții, și continuă și anul acesta să fie în tendințe. Geaca matlasată poate fi purtată atât în ​​versiunea scurtă – ajungând până la șolduri, cât și în versiunea maxi, a cărei lungime se termină chiar și sub genunchi. Culoarea contează, așa că mergi pe culori intense precum roșu, portocaliu sau galben dacă vrei să ieși în evidență iarna aceasta.

Gulerul de blană – de nelipsit iarna aceasta

Nu doar gecile pentru femei sunt dominate de elementele cu blană artificială. Una dintre cele mai populare tendințe ale acestui sezon sunt jachetele cu guler de blană sau lână. Astfel de opțiuni pot fi găsite pe gecile de blugi mai subțiri, precum și pe modelele căptușite pe interior cu lână. Mulți bărbați asociază gecile cu guler de lână cu o vibrație tinerească – dă un boost întregului aspect și poate fi ușor purtată de oameni de toate vârstele.

Modele și desene colorate

Nu-i așa că și tu te-ai săturat de culorile cenușii? Gecile la modă pentru iarna aceasta sunt, în special, cele în culori intense, dar și imprimeurile reprezintă o soluție la fel de bună. Atât cele extravagante, cât și desenele mai clasice, domină lumea modei. Cele mai populare modele sunt carourile. De asemenea, nu lipsesc modelele geometrice îndrăznețe, motivele army și combinația culorilor tari.

Parka – un clasic al iernii

O jachetă parka îți va oferi un aspect atemporal și, în același timp, îți vei arăta cunoștințele despre tendințele actuale – parka este din nou în tendințe. Acest tip de jachetă a fost creat în anii 1950 și a intrat în lumea modei 20 de ani mai târziu. Datorită formei sale simple, precum strângerea taliei sau gluga generoasă, parka oferă un confort termic excelent, dar și un aspect minimalist, clasic, atemporal. O poți purta nu numai în ținute casual, ci este potrivită și pentru momentele în care  trebuie să fii un pic mai elegant.

Citește alte articole