Citește în 3 min 04 Dec 2021

2GETHER IS BETTER! Recomandă-ne unui prieten și bucurați-vă de beneficii împreună!

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Cu cât mai mulți, cu atât mai bine! Intră în programul nostru de recomandare a unui prieten și te bucuri de beneficii suplimentare atât tu cât și prietenul căruia ne-ai recomandat! Află mai multe:

Îți place Answear? Recomandă-l prietenilor, familiei și tuturor celor cu care vrei să împărtășești oportunități și inspirații, atât în ​​viața reală, cât și online. 2GETHER IS BETTER este noul nostru program în care dublăm bucuria de a face cumpărături online și îți propunem să trăiești aceste momente împreună cu cei dragi. Recomandând magazinul nostru prietenilor tăi, poți obține reduceri atractive. Persoanele dragi cărora ne-ai recomandat vor primi un cod de reducere de 25% pentru prima lor comandă, iar de îndată ce fac cumpărături, vei primi și tu o reducere de 25% sub formă de cod promoțional.

Ce este programul 2GETHER IS BETTER?

Programul 2GETHER IS BETTER este simplu:

În contul tău de client, în pagina „Recomandă unui prieten”, vei găsi un link unic. Copiază-l și trimite-l persoanei căreia vrei să ne recomanzi, făcându-i o surpriză.
Prin intermediul link-ului, prietenul tau isi poate crea un cont pe Answear.ro – dupa activarea acestuia, va primi o reducere de 25% pentru prima sa achizitie prin e-mail (reducerea se aplică produselor care nu sunt la reducere pe site). Acum el/ea poate merge la o vânătoare de cumpărături prin oferta noastră atractivă și diversificată.

Imediat ce prietenul tău face prima comandă și folosește codul, cadoul va sosi și la tine! Apreciem faptul că ne recomanzi, motiv pentru care beneficiezi și tu de o reducere de 25% la produsele care nu sunt la promoție.

Atât tu, cât și prietenul tău aveți 30 de zile pentru a folosi codurile – este îndeajuns de mult timp pentru a răsfoi oferta noastră și a găsi produsele perfecte.

Citește alte articole