Citește în 3 min 12 Oct 2021

Lifespiration Starts Here! Participă la competiția noastră și îndeplinește-ți visul!

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Inspiră-i pe ceilalți și inspiră-te și tu de la ceilalți! Tocmai am lansat un Concurs Internațional de Creație Vizuală – Lifespiration Starts Here, unde aveți șansa de a câștiga marele premiu de 5000 de lei, să vă îndepliniți un vis arzător pentru care nu găsiți niciodată resurse!

Vrem să fim mai aproape de clienții și prietenii noștri, adică de voi! Vrem să vedem ce vă oferă aripi în viața de zi cu zi. Așteptăm fotografii sau clipuri video ale clipelor și evenimentelor voastre frumoase. Arată-ne de unde te inspiri, poate fi un loc unde te simți ca acasă, la serviciu, în natură, în singurătate sau înconjurați de prieteni…

Lifespiration Starts Here!

Cum să participi la concurs?

E simplu! Pentru a participa la competiție, trebuie să faceți o fotografie sau un videoclip care să arate ce vă inspiră și vă motivează în viața de zi cu zi. Creația trebuie urcată pe Instagram (profilul tău trebuie să fie public) într-o postare în feed, adăugați hashtagul #lifespirationstartshere și dați-ne @answear_ro în postare. Câștigătorul va fi selectat de un juriu internațional care va selecta cele mai inspiraționale fotografii și clipuri dintre toate cele înscrise corect (etichetare corectă a profilului nostra și utilizarea hastag-ului corect).

Premii

Premiul cel mare este de 5000 de lei pentru a vă face visele să devină realitate! De asemenea, am pregătit și alte premii – vouchere de cumpărături pe Answear.ro !

Aflați detaliile concursului >>>>

Așteptăm fotografiile și videoclipurile dvs. până pe 30 noiembrie 2021. Vă puteți înscrie cu mai multe fotografii si clipuri!

Surse de inspirație – întâlnește juriul și ambasadorii competiției

Juriul include femei excepționale, pline de pasiune,din domenii de activitate cât mai diverse:

Polina Nenia – Jurnalist cu experiență, prezentator TV, redactor și editor-șef, speaker motivațional, de 3 ori mamă, fondator al Fundației WomenUA, entitate ce luptă pentru drepturile femeilor în Ucraina

Simona Dyankova – Căpitan al Echipei Naționale de Gimnastică din Bulgaria, câștigătoare a Medaliei de Aur la Jocurile Olimpice din Tokyo

Agata Stankiewicz – Câștigătoarea show-ului culinar ”Bake Off”, scriitoare, food vlogger, activist pentru Drepturile Femeilor în Polonia

Urszula Sulej-Cholewa – Art Director Answear.com, o personalitate energică condusă de deviza: vorbește mai tare, fii curajos, creează-ți propria realitate!

Sete de inspirație suplimentară? O veți găsi pe profilurile ambasadorilor noștri. Nu sunt doar surse de inspirație pentru acest concurs, ci merita să le descoperi povestea! Și-au ales propria cale pentru a-și urma pasiunile, au depășit momentele dificile ale vieții și se bucură de fiecare zi, cu rele și cu bune, dar cu zâmbetul pe buze!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Popovici (@miss.mariapopovici)

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stela Bizdu(Apostol) (@stepsbystela)

 

Citește alte articole