Citește în 3 min 21 Jan 2022

Câștigătorii primei ediții a concursului Lifespiration Starts Here

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Timp de 2 luni ne-am bucurat de inspirație de viață. Faceți cunoștință cu câștigătorii concursului de creație vizuală Lifespiration Start Here și vedeți care au fost câștigătorii. Fie ca puterea inspirației să fie cu voi!

Timp de 2 luni – din octombrie până la sfârșitul lunii noiembrie, am primit fotografii și videoclipuri inspiraționale de la voi care arată momente magice ce te pot motiva, trezi creativitatea, te inspiră să acționezi… În total, din cele 9 țări în care s-a desfășurat competiția , am primit peste 4.000 de lucrări. Ne-ați arătat instantanee ale călătoriilor voastre prin lume, rețete culinare delicioase, priveliști uluitoare de toamnă, idei creative pentru a petrece timpul liber și a te bucura din plin de viață. Nu e de mirare că juriul a avut dificultăți în alegerea celor mai buni dintre cei mai buni. În cele din urmă, principalii inspiratori au fost selectați în fiecare țară.

„Numărul de înscrieri a fost enorm. 2 zile și 2 nopți – atât de mult ne-a luat să urmărim, să citim postările și, în sfârșit, să luăm o decizie. Și alegerea a fost cu adevărat grea. A dat naștere multor discuții. Nivel mega ridicat de calitate a lucrărilor pe majoritatea piețelor ne-a făcut să ne decidem foarte greu. Nu doar fotografii și videoclipuri frumoase, ci și povești fascinante, uneori emoționante. Simbolizau puterea iubirii, a prieteniei și a creativității. Competiția a arătat cât de inspiraționali sunt clienții noștri. Personal, am decis să încerc surfing 😉. Abia aștept următoarele ediții.” a spus Urszula Sulej-Cholewa, Art Director Answear.com, membru al juriului concursului.

Câștigătorii primei ediții Lifespiration Starts Here

Premiul III: voucher ANSWEAR de 200 Lei

@ana.partene

@writingonthego

@florentinamateiu

@_littlejoys.of.life

@_lili_was_here_

Premiul II: voucher ANSWEAR de 500 Lei

@vargyas_akos

@fata_muntilor

Premiul I: 5000 Lei

@uana_cu_o

Oana Gheltu cochetează cu fotografia încă de când era copil, iar acum 7 ani și-a luat pasiunea în serios. Cel mai mult adoră să născocească idei inedite de fotografii în ipostaze sau locuri comune. Oana lucrează în corporație, iar în timpul liber iese în căutarea cadrelor frumoase, tocmai bune pentru o fotografie. Tocmai aceste calități ale ei, creativitatea și imaginația, au convins juriul că merită să câștige premiul cel mare.

Citește alte articole